Kesudiós- fehércsokis keksz, francia drazséval

Hozzávalók

  • 455 g liszt
  • 1 kk szódabikarbóna
  • 2 tojás
  • 200 g szobahőmérsékletű vaj
  • 170 g kristálycukor
  • csipet só
  • 100 g fehércsoki (apróra vágva)
  • 100 g francia drazsé
  • 80 g kesudió (apróra vágva)

Elkészítés

  1. A vajat robotgéppel elkeverjük a cukorral. (közel habosra)
  2. Hozzáadjuk a tojásokat és teljesen elkeverjük.
  3. Belekeverjük a lisztet, sót és a szódabikarbónát.
  4. Beleforgatjuk az édességeket és a kesudiót.
  5. Gombócokat formázunk a tésztából és sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük és kicsit kilapítgatjuk.
  6. 180C-on kb 10-13 perc alatt készre sütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Míra :*

 

Az elkészült pohárkrémekről a képeket küldd nyugodtan a mira@sutimamohr.hu email címre. 🙂

Ezek a receptek is rád várnak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük