Svájci Diós – gluténmentes, laktóz és tejfehérje mentes; Paleo

 

Svájci ismerőseimtől kaptam ezt a nagyon finom szinte #mindenmentes receptet. Glutén, laktóz és tejfehérje érzékenyek is fogyaszthatják.  A Paleos hét alatt ez mentet meg napközben 😀

  • 6 tojás
  • 250 g darált dió
  • 150 ml növényi olaj
  • 150 g paleo étcsoki
  • kb 100 g méz

 

  1. Az étcsokoládét, az olajat és a mézet összemelegítjük.
  2. Hozzákeverjük a dió ¾-t.
  3. Kikeverjük a tojásokat. Hozzákeverjük a csokis-diós masszát.
  4. Majd a maradék diót is.
  5. 170°C-on közel 1 óra alatt megsütjük.

Kellemes elkészítést és jó étvágyat hozzá!

Míra :*

Ezek a receptek is rád várnak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.