Tiramisu szelet


Vizes piskóta (8 tojásból, 1 nagy tepsibe megsütve)

  • a megsült piskótát, kihűtjük és 4-be vágjuk

Krém:

  • 500 g mascarpone
  • 250 g habtejszín
  • 5 ek cukor (lehet több is, ízliés szerint)
  • fél citrom leve
  • 1 tk fahéj
  • vanilia
  1. A mascarponet elkeverjük a habtejszínnel.
  2. Hozzáadjuk az összes többi hozzávalót.
  3. Habzsákba töltjük.

Összeállítás:

  1. A piskótát kis ecset segítségével meglocsoljuk az espressoval.
  2. Rányomjuk a habzsákból a krémet, majd megszórjuk a kakaóporral.
  3. Erre jön a következő piskóta és így rétegezzük tovább,  majd kihűtjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Míra :*

Az elkészült sütikről a képeket küldd nyugodtan a mira@sutimamohr.hu email címre. 🙂

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

[instagram-feed]