Ajándékok

Yeee Ajándékok

Hello Könyhatündér!🤩

Képzeld, szuper ajándékokkal készültem a számodra!💝

Emlékszel arra, amikor lelkesen nekiálltál egy receptnek… Legjobb tudásod szerint követted a receptet és valamiért csak nem sikerült… Az a $$$$$ recept!

Baking fail

Igen-igen tudom. És mi van akkor, ha azt mondom nem a recept a hibás. Hanem csak egy ici-pici hiányosság van a tudásodban. Most kicsit felbosszantottalak ugye? 🤬 Joggal kérdezheted tőlem; „Míra, mond már el mit nem tudok?” Ne aggódj, mondom is a megoldást… 😊

Segítség sütéshez, főzéshez

A megoldás nem más, mint az én 12 oldalas  SEGÍTSÉG SÜTÉSHEZ, FŐZÉSHEZ  anyagom. Valószínűleg még nem is sejted, hogy vágysz rá. Aztán amint meglátod arra gondolsz majd; „Hogyan élhettem enélkül?”

Mohr Míra segítség sütéshez, főzéshez

 

De biztos készen állsz, hogy Konyhatündérből Rockstarrá válj? 🤩

Rockstar

Ha igen, hát szerezd meg az ajándékaidat! Hogy hogyan? Írd meg nekem a mira@sutimamohr.hu email címemre:

“Míraaa, kérem az ajándékaimat. Most!😍”

Ennyi az egész! Ennél egyszerűbb nem is lehetne, ugye? Úgyhogy ne habozz írd meg nekem a mira@sutimamohr.hu email címre, hogy szeretnéd a MáMohros ajándékokat és én már küldöm is neked őket! Amilyen email címről küldesz nekem emailt, arra küldöm az ajándékaidat.  (Az ajándékaidat az email-ed megérkezését követően, 48 órán belül küldöm. Citromail, mail.com és freemail-es email címek esetén az ajándékok megérkezéséért nem vállalom a felelőséget.Az adatvédelmi irányelveket itt találod.)

Alig várom, hogy küldhessem az ajándékaidat! Addig is szép napot neked.

Míra :*