Mohr Míra - Segítség sütéshez, főzéshez GasztroRockstar könyv

Mohr Míra – Segítség sütéshez, főzéshez kiskönyv nyomtatott példány

Ár: 3 000 FT


“Ez a kiskönyv tartalmazza az én saját kis jegyzeteimet, amiket sütéshez és főzéshez használok. Ezek a jegyzetek számomra elengedhetetlen kiegészítők a konyhában. Ez az a pici extra tudás, ami kimarad a receptekből. Hiszen igazából nem tartozik hozzá a receptekhez, viszont nem megkerülhető tudás a konyhában. Ezeket a jegyzeteimet szedtem össze nektek egy kiskönyv formájába. ” Mohr Míra

Tartalomjegyzék lent ⬇️


A Segítség sütéshez, főzéshez kiskönyvet emailben tudod megrendelni. Az emaileket a mira@sutimamohr.hu email címre várom.

Az alábbi információkat kell megadnod a sikeres rendeléshez:

Teljes név: ____

Lakcím*: _____

Telefonszám: _____

Hány darabot szeretnél rendelni: __

 

A termék ára nem tartalmazza a szállítási költségeket! Az adatvédelmi irányelveket itt találod.

*Ha a szállítási cím nem egyezik meg a lakcímmel, akkor azt is meg kell adni külön.


Mohr Míra, Süti MáMohr GasztroRockstar könyv


Hello Konyhatündér!

Készen állsz, hogy #GasztroRockstarrá válj?

Szerintem egyetértünk abban, hogy ha létezik valami, ami megkönnyítheti és felgyorsítja az életünket arra azonnal igent kell mondanunk. Emlékszel arra, amikor lelkesen nekiálltál egy receptnek és legjobb tudásod szerint követted azt, de valamiért nem sikerült…  „Az a $ recept!” Igen-igen tudom… És mi van akkor, ha azt mondom nem a recept a hibás. Hanem csak egy ici-pici hiányosság van a tudásodban. Most kicsit felbosszantottalak, ugye?

Az a $$$$$ recept!

Joggal kérdezheted tőlem „Míra, mond már el mit nem tudok?” Sütésnél nagyon fontos a megfelelő arányok betartása. Valamint a hőmérsékletekre is nagyon kell figyelned, hogy megfelelő állagokat kapj és tökéletes legyen a végeredmény. Most biztos arra gondolsz: „Jó-jó Míra ezt már tudom…” Igen! Ám ez csak egy pici szeglete annak a tudásnak, amit sütéshez tudnod kell.

De ne aggódj Rockstar, tudom miről beszélsz! Mutatom is a megoldást: a megoldás nem más, mint az én SEGÍTSÉG SÜTÉSHEZ, FŐZÉSHEZ  kiskönyvem.  Ez a kiskönyv tartalmazza az én kis jegyzeteimet, amiket sütéshez és főzéshez használok. Ezek a jegyzetek számomra elengedhetetlen kiegészítők a konyhában. Ez az a pici extra tudás, ami kimarad a receptekből. Hiszen igazából nem tartozik hozzá a receptekhez, viszont nem megkerülhető tudás a konyhában. Ezeket a kis jegyzeteimet szedtem össze neked egy kiskönyv formájába.

Mohr Míra - Segítség sütéshez, főzéshez

TARTALOM

1. ÁTSZÁMÍTÓ TÁBLÁZAT SÜTÉSHEZ

Az átszámító táblázat az alapanyagok mennyiségét segít kiszámolni, ha a recept nem pont akkora formához szól, mint amekkora formában szeretnéd elkészíteni a sütit/tortát. Ha egy receptnél a hozzávalóid például egy 28 cm-es formához szólnak, de te mondjuk ezt a receptet egy 18 cm-es formában szeretnéd elkészíteni, akkor muszáj lesz a hozzávalók mennyiségén változtatnod. Különben nem úgy fog megsülni a tészta, ahogy azt te szeretnéd.

2. FONTOS CSOKOLÁDÉ TUDNIVALÓK

Milyen a jó minőségű csokoládé és hogyan tudjuk a minőséget könnyedén megállapítani?

3. AZ USA-BAN HASZNÁLT MÉRTÉKEGYSÉGEK ÁTVÁLTÁSA

Mi micsoda, Sütési hőfok, Sütőforma méretek és Cup-ból grammba táblázatok

4. SÜTÉS, FŐZÉS MÉRLEG NÉLKÜL.  

Nincsen otthon mérleged? Vagy esetleg még kezdő konyhatündér vagy és nagyon precízen biztosra akarsz menni? Egy púpos evőkanál liszt, egy csapott evőkanál cukor, egy diónyi vaj, egy csésze rizs = hány dkg???

5. FONTOS KELT TÉSZTA TUDNIVALÓK

Amit tudni kell a friss élesztőről,  a tökéletes #homemade pizza három titka, illetve írásos leírás az új sütőformák használatához.

6. BEST ÚTMUTATÓ EVER

Mit? Miben? Milyen hőfokon? Mennyi ideig süssünk/főzzünk? A Best Útmutató Ever táblázat közel 50 alapanyag kapcsán, ezekre a kérdésekre válaszol. Ez a táblázat pontos választ ad többek között különböző halak, tengeri herkentyűk, szárnyasok, vadak, hüvelyesek és paréjfélék megfelelő elkészítési módjára, az optimális sütési-főzési hőfokra, és annak megfelelő időtartamára.

segítség sütéshez főzéshez mohr míra könyv

[instagram-feed]