Hello, Mohr Míra vagyok!

Mohr Míra - Receptfejlesztő, food stylist és ételfotós
Receptfejlesztő, food stylist és ételfotós. Mindig óriási hobbim volt a sütögetés. Még 2017-ben indítottam el – akkor még ici-pici – Süti MáMohr gasztroblogomat azért, hogy megosszam a gasztronómia iránti szeretetemet és ötleteimet szintén gasztronómia imádó emberekkel. Egyetemi tanulmányaim közepette évről-évre egyre jobban beleástam magam először a receptfejlesztés, majd a food styling, végül pedig az ételfotózás világába. Annyira nagyon megszerettem, hogy ma már képtelenség elképzelni enélkül a mindennapjaimat. 🖤
Ruppert Olivér és Mohr Míra, Pécs
Friss diplomás közgazdász vagyok.📜 👩‍🎓 Egyetemi tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán végeztem turizmus-vendéglátás (BSc) alapszakon, és itt is folytattam további tanulmányaimat marketing (MSc) mesterszakon.
Mohr Míra - 2021. szeptemberében jelent meg első könyvem nyomtatásban
2021. szeptember 15.-én jelent meg első könyvem nyomtatásban Segítség sütéshez, főzéshez címmel. Jelenleg egy szuper food styling könyvön dolgozok, ami várhatóan 2022. márciusában fog megjelenni. Naaagyon várom már azt a napot!

10 #funfact rólam

yoga dhanurasana bow pose
1. Imádom a tetoválásokat, a metál zenét és a jógát.
halloween costume
2. Imádom a koponyákat, a halloweent és a karácsonyt is.
Ruppert Olivér és Mohr Míra eljegyzés
3. Menyasszony vagyok.🥰👰  4. A vőlegényemet Olivérnek hívják. 5. Van egy görög teknősünk, aki pedig a Chili névre hallgat. Vagyis hát teknős… szóval… mondjuk úgy, hogy számos alkalommal érzékeltük, hogy figyelt ránk mikor hozzá szóltunk. 😀
Vienna, 2019, Metallica concert, Snakepit
6. Rocker családban nőtem fel. 7. Egy jó koncertért szinte bármennyit hajlandó vagyok utazni.
Don't worry... I hate you too t-shirt
8. #vidékiélet fan vagyok, nagyon szeretem Pécset!!! 9. Imádom a jó kávékat és naaaaaagyon utálok korán kelni. 10. Nagyon édes szájú vagyok. (Bár ez azt hiszem elég nyilván való😂 #SütiMáMohr )