Hello, Mohr Míra vagyok!

Mohr Míra gasztro rockstar
Receptfejlesztő, food stylist és ételfotós. Mindig óriási hobbim volt a sütögetés. 2017-ben indítottam el – akkor még ici-pici – Süti MáMohr gasztroblogomat azért, hogy megosszam a gasztronómia iránti szeretetemet és ötleteimet szintén gasztronómia imádó emberekkel.
Mohr Míra food stylist és ételfotós
Egyetemi tanulmányaim közepette évről-évre egyre jobban beleástam magam először a receptfejlesztés, majd a food styling, végül pedig az ételfotózás világába. Annyira nagyon megszerettem, hogy ma már képtelenség elképzelni enélkül a mindennapjaimat. 🖤
Mohr Míra, Pécsi Tudományegyetem, PTE KTK
Friss diplomás közgazdász vagyok.📜 👩‍🎓
Ruppert Olivér és Mohr Míra, Pécs
Egyetemi tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán végeztem turizmus-vendéglátás (BSc) alapszakon, és itt is folytattam további tanulmányaimat marketing (MSc) mesterszakon.
Mohr Míra - 2021. szeptemberében jelent meg első könyvem nyomtatásban
2021. szeptember 15.-én jelent meg első könyvem nyomtatásban Segítség sütéshez, főzéshez címmel. Jelenleg egy szuper food styling könyven dolgozok, ami várhatóan 2022. májusában fog megjelenni. Naaagyon várom már azt a napot!


10 #funfact rólam


Mohr Míra, Ghost koncert, Budapest
1. Imádom a tetoválásokat, a metál zenét ééés a jógát!
yoga dhanurasana bow pose
2. Imádom a koponyákat és a halloweent.
halloween costume
(De azért a karácsonyt is. Van jobb a karácsonyi sütiknél?)
Ruppert Olivér és Mohr Míra eljegyzés
3. Menyasszony vagyok.🥰 4. A vőlegényemet Olivérnek hívják. 5. Van egy görög teknősünk, aki pedig a Chili névre hallgat. Vagyis hát teknős… szóval… mondjuk úgy, hogy számos alkalommal érzékeltük, hogy figyelt ránk mikor hozzá szóltunk.😅😅
Vienna, 2019, Metallica concert, Snakepit
6. Rocker családban nőttem fel. 7. Egy jó koncertért szinte bármennyit hajlandó vagyok utazni.
Mohr Míra, Pécs, közgazdász, PTE KTK MSc
8. #vidékiélet fan vagyok, nagyon szeretem Pécset!!! 9. Imádom a jó kávékat 10. Naaaaaagyon utálok korán kelni.


 

Míra nem csak látványos, de fantasztikusan finom süteményeket készít. A receptjeinél többször használta már a Viblance granolákat, amikkel nem csak a látványt, de az ízélményt is sikerült feldobnia. Próbáljátok ki a recepteket ti is!

Viblance

“Mírával nagyon jó volt együtt dolgozni, kedves, közvetlen személyisége miatt végig nagyon flottul ment a kommunikáció. Nagy lelkesedéssel és precizitással valósított meg mindent, a receptfejlesztéstől kezdve a fotózásig. Elégedettek vagyunk az eredménnyel és köszönjük neki a szuper képeket!”

-  M Matcha