Rólam

Hug canvas
Ölelés, Acryl on canvas, 50×60 cm

Süti MáMohr cake

Huhh, hol is kezdjem? 😅

Hát sziaa Mohr Míra vagyok,

igazából annyira nem szeretek magamról beszélni, inkább alkotok. 😄 Mindig is nagyon szerettem alkotni. Már gyerekkoromban is imádtam mindent, ami a kézügyességgel és a kreativitással kapcsolatos. Komolyabban gimnázium alatt kezdtem el foglalkozni a sütéssel. Majd 2017-ben elindítottam Süti MáMohr blogomat azért, hogy megosszam a gasztronómia iránti szeretetemet és ötleteimet szintén gasztronómia imádó emberekkel.

Nagy lelkesedéssel cseppentem bele a sütés-főzés, írás, fotózás; gasztroblogolás világába. Egyetemi tanulmányaim közepette évről-évre egyre jobban beleástam magam először a receptfejlesztés, majd az ételfotózás világába. A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán turizmus-vendéglátás szakon, gasztronómia-vendéglátás témakörben írom szakdolgozatomat és marketing mesterszakra készülök.

A sütés mellett imádok jógázni, rajzolni és festeni. Kicsit művészlélek vagyok.😄 Jelenleg Pécsen élek, Olivérrel (❤️) és Chilivel, a görögteknősünkel. Valamint pár növényünkkel, amiket igyekszek életben tartani.

Jaaa és zenefüggő vagyok, de nem akármilyen zenefüggő… Főleg heavy metal és nu metal, de egyébként trash-, death- és black metalt is sokat hallgatok. Igeeen tudom… ezen sokan meglepődnek, akik nem ismernek közelről.🤷‍♀️ De hát rocker családban nőtem fel. Nálam általában jó kis zene üvölt miközben alkotok, (egyébként még tanulni is mindig így tanultam) úgyhogy ha Pécsen jársz és nagyon hangosan szól egy békés családi házból az …And Justice for All, akkor jó eséllyel az én házam előtt állsz és valószínűleg éppen valami csokisat sütök.🤘😊🤘

Szép napot neked,

Míra :*

Míra with pizza

Míra yoga
“Semmit nem tenni is jó orvosság” – Hippokratész