Mogyivajas Brownie

Nagyon finom alap brownie recept kis mogyoróvajjal feltúrbózva. Puha, szaftos csokis süti. Brownie teljes recept és lépésről-lépésre.

Brownie Hozzávalók: brownie recept

  • 25 dkg liszt
  • 1 cs sütőpor
  • 4 ek kakaópor
  • 2 tojás
  • 1 dl natúr joghurt
  • vanília
  • rum
  • 20 dkg margarin
  • 25-35 dkg cukor
  • 2 dl víz

Tetejére

  • mogyivaj
  • mandula

Elkészítés:

  1. A vízben felforraljuk a margarint és a kakaóport, majd kihűtjük.
  2. A lisztet elkeverjük a cukorral és a sütőporral.
  3. A lisztes keverkhez összekeverjük a kakaós masszával és a joghurtal.
  4. Hozzáadjuk a tojásokat, a rumot és a vaniliát.
  5. 180°C-on kb 20 perc alatt készre sütjük a brownie -t. (Akkor jó a brownie ha kívül szilárd, de belül még nagyon krémes.
  6. A brownie tetejét még melegen megkenjük mogyivajjal, majd megszórjuk mandulával.

 

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Míra :*

 

Az elkészült tortákról a képeket küldd nyugodtan a mira@sutimamohr.hu email címre. 🙂

mogyivajas brownie

brownie

Ezek a receptek is rád várnak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük