Hozzávalók
- 455 g liszt
- 1 kk szódabikarbóna
- 2 tojás
- 200 g szobahőmérsékletű vaj
- 170 g kristálycukor
- csipet só
- 100 g fehércsoki (apróra vágva)
- 100 g francia drazsé
- 80 g kesudió (apróra vágva)
Elkészítés
- A vajat robotgéppel elkeverjük a cukorral. (közel habosra)
- Hozzáadjuk a tojásokat és teljesen elkeverjük.
- Belekeverjük a lisztet, sót és a szódabikarbónát.
- Beleforgatjuk az édességeket és a kesudiót.
- Gombócokat formázunk a tésztából és sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük és kicsit kilapítgatjuk.
- 180C-on kb 10-13 perc alatt készre sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Míra :*
Az elkészült pohárkrémekről a képeket küldd nyugodtan a mira@sutimamohr.hu email címre. 🙂
https://www.instagram.com/p/B57lKH7hRn9/