Kesudiós- fehércsokis keksz, francia drazséval

Kesudiós- fehércsokis keksz, francia drazséval

Hozzávalók

  • 455 g liszt
  • 1 kk szódabikarbóna
  • 2 tojás
  • 200 g szobahőmérsékletű vaj
  • 170 g kristálycukor
  • csipet só
  • 100 g fehércsoki (apróra vágva)
  • 100 g francia drazsé
  • 80 g kesudió (apróra vágva)

Elkészítés

  1. A vajat robotgéppel elkeverjük a cukorral. (közel habosra)
  2. Hozzáadjuk a tojásokat és teljesen elkeverjük.
  3. Belekeverjük a lisztet, sót és a szódabikarbónát.
  4. Beleforgatjuk az édességeket és a kesudiót.
  5. Gombócokat formázunk a tésztából és sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük és kicsit kilapítgatjuk.
  6. 180C-on kb 10-13 perc alatt készre sütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Míra :*

 

Az elkészült pohárkrémekről a képeket küldd nyugodtan a mira@sutimamohr.hu email címre. 🙂

https://www.instagram.com/p/B57lKH7hRn9/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

“Mohr Mírát szakértőnek kértem fel egy gasztro témájú cikkemhez, amiben az édességek és az egészség rímképeit próbáltam felvázolni receptajánlásokkal, tanácsokkal. Míra a megkeresésemet nemhogy készségesen fogadta, hanem egy lendülettel, gyorsan, pontosan, professzionális módon válaszolt kérdéseimre. Mírával nemcsak hatékony volt dolgozni, hanem öröm is! Egy igazán lelkes, segítőkész és profi embert ismerhettem meg.

- Dobó Csaba, újságíró & szerkesztő

“Mírával nagyon jó volt együtt dolgozni! Kedves, közvetlen személyisége miatt végig nagyon flottul ment a kommunikáció. Nagy lelkesedéssel és precizitással valósított meg mindent, a receptfejlesztéstől kezdve a fotózásig. Igazán elégedettek vagyunk az eredménnyel és köszönjük neki a profi munkát!”

- Szőke Adrienn, Founder CEO M Matcha

A karácsonyi prémium gyümölcsbor kampányunkhoz kerestünk egy ideális partnert, aki egy másik szemszögből és más kontextusban mutatná be egyik általa választott desszertborunkat. Azonkívül, hogy pozitív hozzáállással és nagy lelkesedéssel fogadta felkérésünket, örömmel vettük, hogy már nem ismeretlenek számára termékeink. Míra profizmusa és lelkes hozzáállása már csak hab volt a tortán!

- Mokos Balázs, Mokos Pincészet