Hozzávalók 3 adag Nutella Mousse -hoz:
- 200 ml növényi habtejszín
- 65 g étcsoki
- 1 csipet só
- 3-4 ek nutella
- Az étcsokit a csipet sóval és 3 ek tejszínnel megolvasztjuk, teljesen elkeverjük, majd kihűtjük.
- A kihűlt tejszínes csokiba beleöntjük a többi tejszínt és kemény habbá verjük.
- Belekeverjük a nutellát és kis üveg tálkába kanalazzuk a Nutella Mousse -t.
Tetejére:
- 2 marék szeletelt mandula
- 1 ek kristálycukor
- 1 csipet só
- A mandulát elkeverjük a sóval és a cukorral és pár perc alatt lepirítjuk.
- A Mousse -ok tetejére szórjuk.
- Fogyasztás elött, a Mousse -okat a hűtőben pihentetjük min 6 órát, de akkor a legjobb ha egész éjszakán át.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Míra :*
Az elkészült finomságokról a képeket küldd nyugodtan a mira@sutimamohr.hu email címre, vagy instagramon és facebookon.
https://www.instagram.com/p/B_7FTB5DHKN/