Hozzávalók:
- 100 g ruby csoki
- 100 g fehércsoki
- 200 g 20%-os főzőtejszín
- 50 g csokis keksz
- 200 g habtejszín
Elkészítés:
- A ruby csokit 100 g főzőtejszínben felolvasztjuk.
- 2-4 poharat megdöntve, ferdén egy tojástartóba állítunk.
- A ruby csokis krémet elosztjuk és beleöntjük a poharakba.
- Mélyhűtőbe tesszük kb 30 percre.
- Felverjük a tejszínhabot és beletördelünk csokiskekszet.
- A fehércsokit 100g főzőtejszínben felolvasztjuk.
- Ha a ruby csokis krémünk teljesen megszilárdult, a poharakat átfordítjuk az ellenkező felükre és beleöntjük a fehércsokis krémet.
- Mélyhűtőbe tesszük újabb 30 percre.
- Ha a fehércsokis krém is megszilárdult beletöltjük a tejszínhabot és kész is.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Míra :*
Az elkészült sütikről a képeket küldd nyugodtan a mira@sutimamohr.hu email címre. 🙂