Ruby csokis pohárkrém

Hozzávalók: 

  • 100 g ruby csoki
  • 100 g fehércsoki
  • 200 g 20%-os főzőtejszín
  • 50 g csokis keksz
  • 200 g habtejszín

Elkészítés:

  1.  A ruby csokit 100 g főzőtejszínben felolvasztjuk.
  2. 2-4 poharat megdöntve, ferdén egy tojástartóba állítunk.
  3. A ruby csokis krémet elosztjuk és beleöntjük a poharakba.
  4. Mélyhűtőbe tesszük kb 30 percre.
  5. Felverjük a tejszínhabot és beletördelünk csokiskekszet.
  6. A fehércsokit 100g főzőtejszínben felolvasztjuk.
  7. Ha a ruby csokis krémünk teljesen megszilárdult, a poharakat átfordítjuk az ellenkező felükre és beleöntjük a fehércsokis krémet.
  8. Mélyhűtőbe tesszük újabb 30 percre.
  9. Ha a fehércsokis krém is megszilárdult beletöltjük a tejszínhabot és kész is.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Míra :*

Az elkészült sütikről a képeket küldd nyugodtan a mira@sutimamohr.hu email címre. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük