Sós falatok (sonkás-sajtos)

Sós falatok (sonkás-sajtos)

hozzávalók 2  tepsihez

  • 25 dkg liszt
  • 25 dkg vaj
  • 25 dkg ricotta (túró is lehet)
  • 1 ek só
  • 1 cs sütőpor
  • 1 tojás

Íznek: kis sajt, és sonka ízlés szerint vagy akár lehet medvehagymát is keverni a tésztában

elkészítés

  1. Az összes hozzávalót elkeverjük és egy éjszakára (min 2órára) a hűtőbe tesszük.
  2. Kinyújtjuk kis kockákra vagjuk.
  3. Keresztbe egy kis sajtos és sonkát teszünk majd 2 végét összecsípjük.
  4. Megkenjük tojással és 180 °C-on 15-20 percig sütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá! Melegen ajánlom!!

Míra 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Míra nem csak látványos, de fantasztikusan finom süteményeket készít. A receptjeinél többször használta már a Viblance granolákat, amikkel nem csak a látványt, de az ízélményt is sikerült feldobnia. Próbáljátok ki a recepteket ti is!

Viblance

“Mírával nagyon jó volt együtt dolgozni, kedves, közvetlen személyisége miatt végig nagyon flottul ment a kommunikáció. Nagy lelkesedéssel és precizitással valósított meg mindent, a receptfejlesztéstől kezdve a fotózásig. Elégedettek vagyunk az eredménnyel és köszönjük neki a szuper képeket!”

-  M Matcha