Házi Snickers jégkrém – fagyigép nélkül

Házi Snickers jégkrém – fagyigép nélkül

Házi Snickers jégkrém🤤 fagyigép nélkül! Szupergyorsan!😍

Kikísérleteztem:

  • Íz✅
  • Állag✅

Imááádjuk🥰

Házi Snickers jégkrém hozzávalók:

  • 300ml cukrozott növényi habtejszín
  • 200g cukrozott sűrített tej
  • 100g mogyivaj
  • 50g sótlan mogyoró
  • 50g karamellszósz
  • 60g olvasztott ét/tejcsoki

elkészítés

  1. A habtejszínt kemény habbá verjük.
  2. A sűrített tejet a mogyivajjal teljesen elkeverjük.
  3. A mogyivajas masszába beleforgatjuk a habtejszínt.
  4. A masszát fagyasztható tálba simítjuk.
  5. A tetejét megszórjuk a mogyival és karamellszószt, olvasztott csokit csorgatunk rá. Lágyan egy kicsit elkeverjük.
  6. Mélyhűtőbe tesszük minimum 5 órára. Fogyasztás előtt min 10 percel kivesszük olvadni és utána porciózzuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Míra :*

Az elkészült finomságokról a képeket küldd nyugodtan a mira@sutimamohr.hu email címre, vagy instagramon és facebookon.

https://www.instagram.com/p/B_Z6GnJh65t/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

“Mohr Mírát szakértőnek kértem fel egy gasztro témájú cikkemhez, amiben az édességek és az egészség rímképeit próbáltam felvázolni receptajánlásokkal, tanácsokkal. Míra a megkeresésemet nemhogy készségesen fogadta, hanem egy lendülettel, gyorsan, pontosan, professzionális módon válaszolt kérdéseimre. Mírával nemcsak hatékony volt dolgozni, hanem öröm is! Egy igazán lelkes, segítőkész és profi embert ismerhettem meg.

- Dobó Csaba, újságíró & szerkesztő

“Mírával nagyon jó volt együtt dolgozni! Kedves, közvetlen személyisége miatt végig nagyon flottul ment a kommunikáció. Nagy lelkesedéssel és precizitással valósított meg mindent, a receptfejlesztéstől kezdve a fotózásig. Igazán elégedettek vagyunk az eredménnyel és köszönjük neki a profi munkát!”

- Szőke Adrienn, Founder CEO M Matcha

A karácsonyi prémium gyümölcsbor kampányunkhoz kerestünk egy ideális partnert, aki egy másik szemszögből és más kontextusban mutatná be egyik általa választott desszertborunkat. Azonkívül, hogy pozitív hozzáállással és nagy lelkesedéssel fogadta felkérésünket, örömmel vettük, hogy már nem ismeretlenek számára termékeink. Míra profizmusa és lelkes hozzáállása már csak hab volt a tortán!

- Mokos Balázs, Mokos Pincészet