Rumos Kókuszgolyó Recept (meggy nélkül)

Rumos Kókuszgolyó Recept (meggy nélkül)

Rumos kókuszgolyó recept most meggy nélkül. Nemcsak isteni finom, de lágy és puha marad napokig!🤩 Igazából tényleg az maradna… de hát úgyis elfogy, amint kiteszed az asztalra.🙌🏻 Én eddig bárhova vittem (és rengeteg helyre vittem már!😁) sosem élte túl az éjszakát.🥳⁠

Rumos Kókuszgolyó Recept

HOZZÁVALÓK KB 40-50 DB RUMOS KÓKUSZGOLYÓHOZ:

  • 500 g darált keksz
  • 100 g olvasztott vaj
  • 7 ek cukor
  • 1 mk vanília paszta
  • 3-4 cl rum (fekete, vagy esetleg arany)
  • 3 ek cukrozatlan kakaópor
  • 4 dl kókusztej

+ 5-6 ek kókuszreszelék a forgatáshoz

Rumos Kókuszgolyó Recept meggy nélkül

ELKÉSZÍTÉS
  1. A száraz hozzávalókat egy nagy tálba öntjük és elkeverjük.
  2. Hozzáadjuk az olvasztott vajat, a kókusztejet, a vanília pasztát, a rumot és pár perc alatt összedolgozzuk a száraz hozzávalókkal. A masszát egészen addig gyúrjuk, amíg a kristálycukor teljesen elolvad benne. Ez pár perc alatt megvan.
  3. A masszából picit vizes kézzel golyókat gyúrunk. Nyugodtan akkora nagyságút, amekkora nekünk szimpatikus. Igazából a saját dolgunkat könnyítjük meg, ha nem száraz kézzel dolgozunk, hanem időnként kicsit benedvesítjük a kezünket. Mert így a golyók felülete kicsit ragacsosabb lesz, egyből gyorsan összeállnak és jobban rájuk tapad a kókusz.
  4. A golyóinkat a kókuszreszelékbe forgatjuk, majd egy tálcára vagy dobozba rakosgatjuk őket.
  5. Fogyasztás előtt még teljesen kihűtjük a kókuszgolyóinkat. A golyókat minimum 4 órára, de akár egész éjszakra is a hűtőbe tesszük

 

Nagyon jó étvágyat kívánok hozzá!

Puszi, süti & bye-bye

Míra

Az elkészült finomságokról a képeket küldd nyugodtan a mira@sutimamohr.hu email címre, vagy instagramon és facebookon.

Egyszerű Rumos Kókuszgolyó Recept

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Míra nem csak látványos, de fantasztikusan finom süteményeket készít. A receptjeinél többször használta már a Viblance granolákat, amikkel nem csak a látványt, de az ízélményt is sikerült feldobnia. Próbáljátok ki a recepteket ti is!

Viblance

“Mírával nagyon jó volt együtt dolgozni, kedves, közvetlen személyisége miatt végig nagyon flottul ment a kommunikáció. Nagy lelkesedéssel és precizitással valósított meg mindent, a receptfejlesztéstől kezdve a fotózásig. Elégedettek vagyunk az eredménnyel és köszönjük neki a szuper képeket!”

-  M Matcha