Brownie Torta

Brownie Torta

Ő itt a legegyszerűbb és legfinomabb brownie torta, amit valaha láttál! 😍

Belül lágy és krémes, naaagyon csokis és egyszerűen imádni fogod! 🤤

Brownie Torta

Brownie Torta Hozzávalók: 

Ez a brownie torta egy 18 cm-es torta, nagyjából 8 normál szeletre vágható. 🙂

Ha kisebb vagy nagyobb tortát szeretnél, akkor az ÁTSZÁMÍTÓ TÁBLÁZAT segítségével kiszámolhatod, hogy mennyi alapanyagra lesz szükséged.

  • 25 dkg liszt
  • 20-25 dkg cukor
  • 20 dkg vaj
  • 1 cs sütőpor
  • 2 tojás
  • 100g 90%-os étcsokoládé
  • 200 ml kókusztej
  • vanília

Tetejére

  • 200 ml cukrozott növényi habtejszín
  • ízlés szerint gyömölcsök

brownie

Elkészítés:
  1. Az étcsokit és a vajat összeolvasztjuk.
  2. A lisztet egy nagyobb tálban elkeverjük a cukorral és a sütőporral.
  3. A lisztes keverékhez hozzáöntjük a csokis masszát, majd a tejet.
  4. Végül hozzáadjuk a tojásokat és a vaníliát is, majd jól elkeverjük.
  5. A masszát szilikonos sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, majd 180°C-on 20 perc alatt készre sütjük. (Akkor jó a brownie torta, ha kívül szilárd, de belül még nagyon krémes.)
  6. A browniet a torta formánkban teljesen kihűtjük. Majd ha már kihűlt, akkor vesszük ki a formából.
  7. A habtejszínt kemény habbá verjük és a kihűlt piskóta tetejére kanalazzuk a tejszínhabot. Tetszés szerint akár gyümölcsöket is rakhatunk a tetejére és már fogyaszthatjuk is.

Nagyon jó étvágyat kívánok hozzá!

Puszi, süti & bye-bye

Míra

Az elkészült finomságokról a képeket küldd nyugodtan a mira@sutimamohr.hu email címre, vagy instagramon és facebookon.

Brownie Torta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Míra nem csak látványos, de fantasztikusan finom süteményeket készít. A receptjeinél többször használta már a Viblance granolákat, amikkel nem csak a látványt, de az ízélményt is sikerült feldobnia. Próbáljátok ki a recepteket ti is!

Viblance

“Mírával nagyon jó volt együtt dolgozni, kedves, közvetlen személyisége miatt végig nagyon flottul ment a kommunikáció. Nagy lelkesedéssel és precizitással valósított meg mindent, a receptfejlesztéstől kezdve a fotózásig. Elégedettek vagyunk az eredménnyel és köszönjük neki a szuper képeket!”

-  M Matcha