#vegán amerikai palacsinta

#vegán amerikai palacsinta

Szuper egyszerű vegán amerikai palacsinta recept

#tojásmentes #laktózmentes #tejfehérjementes #vegán #veganuary

vegán amerikai palacsinta recept

Ebből a sütiből kb. 30 kisebb db amerikai palacsinta lesz 🙂

Ha kicsit bizonytalan vagy még a sütés terén és szeretnéd pontosan tudni, hogy mennyi az 1 ek, 1 csipet stb. akkor kattints IDE a kis segítségért. 

Vegán amerikai palacsinta hozzávalók: 

  • 2 ½ bögre liszt
  • 1 bögre növényi tej
  • ½ bögre olaj
  • 2 bögre szóda
  • 1 tk szódabikarbóna
  • 3-4 ek vaníliás cukor

Elkészítés:

  1. A hozzávalókat egy nagy tálban csomómentesen elkeverjük.
  2. Picit kiolajozott forró palacsintasütőben, belekanalazzuk a tésztát és hármasával- négyesével kisütjük a palikat.
  3. Juharsziruppal lecsorgatva tálaljuk.

Nagyon jó étvágyat kívánok!

Puszi, süti & bye-bye

Míra

Az elkészült finomságokról a képeket küldd nyugodtan a mira@sutimamohr.hu email címre, vagy instagramon és facebookon.

vegán amerikai palacsinta recept

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

“Mohr Mírát szakértőnek kértem fel egy gasztro témájú cikkemhez, amiben az édességek és az egészség rímképeit próbáltam felvázolni receptajánlásokkal, tanácsokkal. Míra a megkeresésemet nemhogy készségesen fogadta, hanem egy lendülettel, gyorsan, pontosan, professzionális módon válaszolt kérdéseimre. Mírával nemcsak hatékony volt dolgozni, hanem öröm is! Egy igazán lelkes, segítőkész és profi embert ismerhettem meg.

- Dobó Csaba, újságíró & szerkesztő

“Mírával nagyon jó volt együtt dolgozni! Kedves, közvetlen személyisége miatt végig nagyon flottul ment a kommunikáció. Nagy lelkesedéssel és precizitással valósított meg mindent, a receptfejlesztéstől kezdve a fotózásig. Igazán elégedettek vagyunk az eredménnyel és köszönjük neki a profi munkát!”

- Szőke Adrienn, Founder CEO M Matcha

A karácsonyi prémium gyümölcsbor kampányunkhoz kerestünk egy ideális partnert, aki egy másik szemszögből és más kontextusban mutatná be egyik általa választott desszertborunkat. Azonkívül, hogy pozitív hozzáállással és nagy lelkesedéssel fogadta felkérésünket, örömmel vettük, hogy már nem ismeretlenek számára termékeink. Míra profizmusa és lelkes hozzáállása már csak hab volt a tortán!

- Mokos Balázs, Mokos Pincészet