Húsvéti cukorkás brownie recept

Húsvéti cukorkás brownie recept

🍬 Húsvéti cukorkás brownie recept 🍭 A fincsi lágy és krémes brownie receptemet feldobtam egy kis haribo cukorkával, vagyis sokkal inkább a haribo cukorkát dobtam fel az isteni brownie receptemmel…😄🤷🏼‍♀️💃🏼 Határozottan jó ötlet volt!🤘

Hozzávalók a húsvéti cukorkás browniehoz:

Ez a brownie nagyjából 12 normál szeletre vágható. Ha kisebb vagy nagyobb sütit szeretnél, akkor kattints IDE.

  • 25 dkg liszt
  • 16 dkg cukor
  • 20 dkg vaj
  • 1 cs sütőpor
  • 2 tojás
  • 100 g 75%-os étcsokoládé
  • 130 ml kókusztej
  • 1 ek vanília paszta
  • 100 g Haribo húsvéti drazsé tojások

Húsvéti cukorkás brownie recept

elkészítés

  1. Az étcsokit és a vajat egy kis tálban összeolvasztjuk, majd kicsit félretesszük hűlni.
  2. A lisztet egy nagyobb tálban elkeverjük a cukorral és a sütőporral.
  3. A lisztes keverékhez hozzáöntjük a csokis masszát, majd a tejet.
  4. Végül hozzáadjuk a tojásokat és a vaníliát is, majd jól elkeverjük.
  5. A masszát szilikonos sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, majd a húsvéti drazsé tojásokat a brownie massza tetjére szórjuk. 180°C-on 20 perc alatt készre sütjük. (Akkor jó a brownie, ha kívül szilárd, de belül még nagyon krémes.)
  6. A browniet a sütőformánkban kb. 4 óra alatt teljesen kihűtjük. Ha már kihűlt kivesszük a formából és felszeleteljük.

 

Nagyon jó étvágyat kívánok hozzá!

Puszi, süti & bye-bye

Míra

Az elkészült finomságokról a képeket küldd nyugodtan a mira@sutimamohr.hu email címre, vagy instagramon és facebookon.

Húsvéti brownie recept

További brownie receptekre vágysz? Nézd meg ezeket!

Extra csokis fudge brownie recept

Extra csokis fudge brownie recept

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

“Mohr Mírát szakértőnek kértem fel egy gasztro témájú cikkemhez, amiben az édességek és az egészség rímképeit próbáltam felvázolni receptajánlásokkal, tanácsokkal. Míra a megkeresésemet nemhogy készségesen fogadta, hanem egy lendülettel, gyorsan, pontosan, professzionális módon válaszolt kérdéseimre. Mírával nemcsak hatékony volt dolgozni, hanem öröm is! Egy igazán lelkes, segítőkész és profi embert ismerhettem meg.

- Dobó Csaba, újságíró & szerkesztő

“Mírával nagyon jó volt együtt dolgozni! Kedves, közvetlen személyisége miatt végig nagyon flottul ment a kommunikáció. Nagy lelkesedéssel és precizitással valósított meg mindent, a receptfejlesztéstől kezdve a fotózásig. Igazán elégedettek vagyunk az eredménnyel és köszönjük neki a profi munkát!”

- Szőke Adrienn, Founder CEO M Matcha

A karácsonyi prémium gyümölcsbor kampányunkhoz kerestünk egy ideális partnert, aki egy másik szemszögből és más kontextusban mutatná be egyik általa választott desszertborunkat. Azonkívül, hogy pozitív hozzáállással és nagy lelkesedéssel fogadta felkérésünket, örömmel vettük, hogy már nem ismeretlenek számára termékeink. Míra profizmusa és lelkes hozzáállása már csak hab volt a tortán!

- Mokos Balázs, Mokos Pincészet