Húsvéti cukorkás brownie recept

Húsvéti cukorkás brownie recept

🍬 Húsvéti cukorkás brownie recept 🍭 A fincsi lágy és krémes brownie receptemet feldobtam egy kis haribo cukorkával, vagyis sokkal inkább a haribo cukorkát dobtam fel az isteni brownie receptemmel…😄🤷🏼‍♀️💃🏼 Határozottan jó ötlet volt!🤘

Hozzávalók a húsvéti cukorkás browniehoz:

Ez a brownie nagyjából 12 normál szeletre vágható. Ha kisebb vagy nagyobb sütit szeretnél, akkor kattints IDE.

  • 25 dkg liszt
  • 16 dkg cukor
  • 20 dkg vaj
  • 1 cs sütőpor
  • 2 tojás
  • 100 g 75%-os étcsokoládé
  • 130 ml kókusztej
  • 1 ek vanília paszta
  • 100 g Haribo húsvéti drazsé tojások

Húsvéti cukorkás brownie recept

elkészítés

  1. Az étcsokit és a vajat egy kis tálban összeolvasztjuk, majd kicsit félretesszük hűlni.
  2. A lisztet egy nagyobb tálban elkeverjük a cukorral és a sütőporral.
  3. A lisztes keverékhez hozzáöntjük a csokis masszát, majd a tejet.
  4. Végül hozzáadjuk a tojásokat és a vaníliát is, majd jól elkeverjük.
  5. A masszát szilikonos sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, majd a húsvéti drazsé tojásokat a brownie massza tetjére szórjuk. 180°C-on 20 perc alatt készre sütjük. (Akkor jó a brownie, ha kívül szilárd, de belül még nagyon krémes.)
  6. A browniet a sütőformánkban kb. 4 óra alatt teljesen kihűtjük. Ha már kihűlt kivesszük a formából és felszeleteljük.

 

Nagyon jó étvágyat kívánok hozzá!

Puszi, süti & bye-bye

Míra

Az elkészült finomságokról a képeket küldd nyugodtan a mira@sutimamohr.hu email címre, vagy instagramon és facebookon.

Húsvéti brownie recept

További brownie receptekre vágysz? Nézd meg ezeket!

Extra csokis fudge brownie recept

Extra csokis fudge brownie recept

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Míra nem csak látványos, de fantasztikusan finom süteményeket készít. A receptjeinél többször használta már a Viblance granolákat, amikkel nem csak a látványt, de az ízélményt is sikerült feldobnia. Próbáljátok ki a recepteket ti is!

Viblance

“Mírával nagyon jó volt együtt dolgozni, kedves, közvetlen személyisége miatt végig nagyon flottul ment a kommunikáció. Nagy lelkesedéssel és precizitással valósított meg mindent, a receptfejlesztéstől kezdve a fotózásig. Elégedettek vagyunk az eredménnyel és köszönjük neki a szuper képeket!”

-  M Matcha