Dirty Kakaó recept

Dirty Kakaó recept

Van nálam egy olyan fura dolog, hogy a kakaó csak dirty-n csúszik le, tehát csak piával.

De egyébként így vagyok a gyümölcslével és a forrócsokival is. Magában nem megy le, de dirty-n már jöhet. 😍

Itt is naaagyon finom és szuper gyors dirty kakaó receptem! 

#vegán recept

Dirty Kakaó

Hozzávalók 2 adag Dirty Kakaóhoz:

  • 4 dl mandulatej
  • 3-4 cl whiskey
  • 1 rúd fahéj
  • 1-2 db szegfűszeg
  • pár csepp vanília paszta
  • 2 ek méz
  • 2 tk cukrozatlan kakaópor
elkészítés
  1. A tejet, a kakaóport és a whiskey-t egy lábasba öntjük. Elkeverjük, hogy a kakaópor teljesen feloldódjon a tejben.
  2. Feltesszük a dirty kakaó alapunkat forrni.
  3. Hozzáadjuk a fahéjat, a szegfűszeget, a vaníliát és a mézet.
  4. Felforraljuk és kb. 5-8 perc alatt összefőzzük.
  5. A kész dirty kakaót csészékbe öntjük, renkunk bele pár darab #minimarshmallows -t és már kortyoltathatjuk is.

Egészségedre!

Puszi, süti & bye-bye

Míra

Az elkészült finomságokról a képeket küldd nyugodtan a mira@sutimamohr.hu email címre, vagy instagramon és facebookon.

dirty kakaó recept

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

“Mohr Mírát szakértőnek kértem fel egy gasztro témájú cikkemhez, amiben az édességek és az egészség rímképeit próbáltam felvázolni receptajánlásokkal, tanácsokkal. Míra a megkeresésemet nemhogy készségesen fogadta, hanem egy lendülettel, gyorsan, pontosan, professzionális módon válaszolt kérdéseimre. Mírával nemcsak hatékony volt dolgozni, hanem öröm is! Egy igazán lelkes, segítőkész és profi embert ismerhettem meg.

- Dobó Csaba, újságíró & szerkesztő

“Mírával nagyon jó volt együtt dolgozni! Kedves, közvetlen személyisége miatt végig nagyon flottul ment a kommunikáció. Nagy lelkesedéssel és precizitással valósított meg mindent, a receptfejlesztéstől kezdve a fotózásig. Igazán elégedettek vagyunk az eredménnyel és köszönjük neki a profi munkát!”

- Szőke Adrienn, Founder CEO M Matcha

A karácsonyi prémium gyümölcsbor kampányunkhoz kerestünk egy ideális partnert, aki egy másik szemszögből és más kontextusban mutatná be egyik általa választott desszertborunkat. Azonkívül, hogy pozitív hozzáállással és nagy lelkesedéssel fogadta felkérésünket, örömmel vettük, hogy már nem ismeretlenek számára termékeink. Míra profizmusa és lelkes hozzáállása már csak hab volt a tortán!

- Mokos Balázs, Mokos Pincészet