Matcha Madeleine recept

Nagyon gyors és nagyon egyszerű francia édesség egy kis szuperegészséges Matcha porral bolondítva.

Matcha Madeleine

Matcha Madeleine Hozzávalók:

  • 4 tojás (M-es)
  • 15 dkg liszt
  • 12 dkg cukor
  • 12 dkg olvasztott vaj
  • fél citrom leve
  • vanília paszta
  • csipet só
  • 2 mokkáskanál M MATCHA CULINARY

elkészítés

  1. A tojásokat a porcukorral habosra keverjük.
  2. Beleszitáljuk a lisztet és a matcha port.
  3. Hozzáadjuk a vajat, a citromlét, a sót és jól elkeverjük.
  4. 180°C-on kb 15 perc alatt megsütjük.

 

Nagyon jó étvágyat kívánok hozzá!

Puszi, süti & bye-bye

Míra

Az elkészült finomságokról a képeket küldd nyugodtan a mira@sutimamohr.hu email címre, vagy instagramon és facebookon.

Matcha Madeleine recept

M MATCHA CULINARY ÖSSZETEVŐK:

100% zöld tea. Nem tartalmaz színezéket, tartósítószert és adalékanyagokat. Eredeti Japán termék. Felbontás után hűtve tárolandó. Minőségét megőrzi gyártástól számított 1 évig.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük