Fahéjas Amerikai palacsinta recept

Fahéjas Amerikai palacsinta recept

Fahéjas Amerikai palacsinta recept: Amikor azt mondom, hogy ezeket a fahéjas amerikai palacsintákat nemcsak szuper egyszerű elkészíteni, de százszor finomabbak is, mint bármelyik bolti… akkor egyáltalán nem túlzok!

Fahéjas Amerikai palacsinta recept

Fahéjas Amerikai palacsint recept

Hozzávalók:

  • 1 db tojás (L-es)
  • 165 g liszt
  • 57 g barnacukor
  • 1 kk vanília paszta
  • ½ mk fahéj
  • 3 g sütőpor
  • 4 g szódabikarbóna
  • 57 g olaj
  • 235 g tej

Egyszerű Amerikai palacsinta recept

Az amerikai palacsinta recept elkészítése

Ha kicsit bizonytalan vagy még a sütés terén, akkor kattints IDE a segítségért.  

  1. Egy nagy tálba öntjük a tojást, az olajat, a vaníliát és a cukrot, majd egy habverővel jól elkeverjük.
  2. A száraz hozzávalókat beleszitáljuk, és hozzáöntjük a tejet.
  3. A hozzávalókat habverővel csomómentesen elkeverjük, sűrűn folyós állagot kell kapnunk.
  4. Picit kiolajozott forró palacsintasütőben, belekanalazzuk a tésztát és hármasával kisütjük az amerikai palacsintákat.
  5. A fahéjas amerikai palacsintákat cukrozott tejszínhabbal, juharsziruppal vagy akár nutellával is találhatjuk.

 

Nagyon jó étvágyat kívánok hozzá!

Puszi, süti & bye-bye

Míra

Az elkészült finomságokról a képeket küldd nyugodtan a mira@sutimamohr.hu email címre, vagy instagramon és facebookon.

Amerikai palacsinta recept

 

Valami kis extra palacsintás receptre vágynál?

Próbáld ki ezt a szuper Tiramisus PalacsintaTorta Receptemet! Imádni fogod.

Tiramisus PalacsintaTorta

Szuper egyszerű Tiramisu Palacsinta Torta 🤤

Nagyon-naaagyon finom, lágy tiramisu-csoda palacsintával rétegezve. 🥰

Még több Placsintaaa:

Palacsinta alapreceptem

Palacsinta alapreceptem

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Míra nem csak látványos, de fantasztikusan finom süteményeket készít. A receptjeinél többször használta már a Viblance granolákat, amikkel nem csak a látványt, de az ízélményt is sikerült feldobnia. Próbáljátok ki a recepteket ti is!

Viblance

“Mírával nagyon jó volt együtt dolgozni, kedves, közvetlen személyisége miatt végig nagyon flottul ment a kommunikáció. Nagy lelkesedéssel és precizitással valósított meg mindent, a receptfejlesztéstől kezdve a fotózásig. Elégedettek vagyunk az eredménnyel és köszönjük neki a szuper képeket!”

-  M Matcha