Nutella Mousse recept #nobakedessert

Nutella Mousse recept #nobakedessert

Hozzávalók 3 adag Nutella Mousse -hoz:

  • 200 ml növényi habtejszín
  • 65 g étcsoki
  • 1 csipet só
  • 3-4 ek nutella
  1. Az étcsokit a csipet sóval és 3 ek tejszínnel megolvasztjuk, teljesen elkeverjük, majd kihűtjük.
  2. A kihűlt tejszínes csokiba beleöntjük a többi tejszínt és kemény habbá verjük.
  3. Belekeverjük a nutellát és kis üveg tálkába kanalazzuk a Nutella Mousse -t.

Tetejére:

  1. A mandulát elkeverjük a sóval és a cukorral és pár perc alatt lepirítjuk.
  2. A Mousse -ok tetejére szórjuk.
  3. Fogyasztás elött, a Mousse -okat a hűtőben pihentetjük min 6 órát, de akkor a legjobb ha egész éjszakán át.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Míra :*

Az elkészült finomságokról a képeket küldd nyugodtan a mira@sutimamohr.hu email címre, vagy instagramon és facebookon.

https://www.instagram.com/p/B_7FTB5DHKN/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

“Mohr Mírát szakértőnek kértem fel egy gasztro témájú cikkemhez, amiben az édességek és az egészség rímképeit próbáltam felvázolni receptajánlásokkal, tanácsokkal. Míra a megkeresésemet nemhogy készségesen fogadta, hanem egy lendülettel, gyorsan, pontosan, professzionális módon válaszolt kérdéseimre. Mírával nemcsak hatékony volt dolgozni, hanem öröm is! Egy igazán lelkes, segítőkész és profi embert ismerhettem meg.

- Dobó Csaba, újságíró & szerkesztő

“Mírával nagyon jó volt együtt dolgozni! Kedves, közvetlen személyisége miatt végig nagyon flottul ment a kommunikáció. Nagy lelkesedéssel és precizitással valósított meg mindent, a receptfejlesztéstől kezdve a fotózásig. Igazán elégedettek vagyunk az eredménnyel és köszönjük neki a profi munkát!”

- Szőke Adrienn, Founder CEO M Matcha

A karácsonyi prémium gyümölcsbor kampányunkhoz kerestünk egy ideális partnert, aki egy másik szemszögből és más kontextusban mutatná be egyik általa választott desszertborunkat. Azonkívül, hogy pozitív hozzáállással és nagy lelkesedéssel fogadta felkérésünket, örömmel vettük, hogy már nem ismeretlenek számára termékeink. Míra profizmusa és lelkes hozzáállása már csak hab volt a tortán!

- Mokos Balázs, Mokos Pincészet