Nutella Mousse recept #nobakedessert

Hozzávalók 3 adaghoz:

  • 200 ml növényi habtejszín
  • 65 g étcsoki
  • 1 csipet só
  • 3-4 ek nutella
  1. Az étcsokit a csipet sóval és 3 ek tejszínnel megolvasztjuk, teljesen elkeverjük, majd kihűtjük.
  2. A kihűlt tejszínes csokiba beleöntjük a többi tejszínt és kemény habbá verjük.
  3. Belekeverjük a nutellát és kis üveg tálkába kanalazzuk a Nutella Mousse -t.

Tetejére:

  1. A mandulát elkeverjük a sóval és a cukorral és pár perc alatt lepirítjuk.
  2. A Mousse -ok tetejére szórjuk.
  3. Fogyasztás elött, a Mousse -okat a hűtőben pihentetjük min 6 órát, de akkor a legjobb ha egész éjszakán át.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Míra :*

Az elkészült finomságokról a képeket küldd nyugodtan a mira@sutimamohr.hu email címre, vagy instagramon és facebookon.

Ezek a receptek is rád várnak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük