Puncs recept

Korai már most puncsot kortyolgatni?

De most komolyan… Ha úgy gondolod, hogy igen az csak azért lehet, mert ezt a receptet még nem kóstoltad! Na mert ha már kóstoltad volna, most nagyon átéreznéd a dolgot. Előre szólok erősen alkoholos és nagyon finom! Jóóó lehet valakinek elég lenne vagy rumosan vagy borosan a puncs… de én mondom mehet egybe a kettő! Holnap hétfő, ha ez nem elég ok arra, hogy igyunk akkor semmi.

Hozzávalók 4 adag Puncshoz:

  • 4 dl félszáraz fehérbor
  • 80 ml Meggy-Szilva Ági szörp
  • 2 dl fekete tea
  • 2-3 db csillagánizs
  • 1 rúd fahéj
  • pár csepp vanília paszta
  • 6 cl rum
  • 2 ek méz
  • 1 ek citromlé

Puncs recept

elkészítés
  1. A félszáraz fehérbort egy lábasba öntjük és feltesszük forrni.
  2. Hozzáadjuk a fahéjat, a csillagánizst, a vaníliát és a mézet.
  3. Ha már forr hozzáöntjük a fekete teát, a rumot, a gyümölcsszörpöt és a citromlét. Kb. 5-8 perc alatt összefőzzük.
  4. A kész gyümölcsös puncsot csészékbe öntjük és már kortyoltathatjuk is.

Egészségedre!

Puszi, süti & bye-bye

Míra

Az elkészült finomságokról a képeket küldd nyugodtan a mira@sutimamohr.hu email címre, vagy instagramon és facebookon.

ági szörp

A receptben használt Meggy-Szilva Ági:

Vegyes gyümölcsszörp Meggy-Szilva ízzel

“Ezt az szörpöt meleg szívvel ajánljuk a bekuckózós, hidegebb napokra.”

  • Tartósítószer és édesítőszer nélkül
  • Hozzáadott C-vitamint tartalmaz
  • Hazai termék
  • Kiszerelés: 0,7 liter

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük