Szörpis Céklás Muffin

Szörpis Céklás Muffin

#laktózmentesrecept

Szuperfinom Muffinok. 😋 Múlt héten fejlesztettem ezt a receptet éééés szeretnétek tudni egy kis titkot?? 👀 Psszt cékla van benne.

Olivér nagyon nem szereti a céklát, de ez a muffin ízlett neki! Úgyhogy ne szóljon neki senki légyszi a cékláról. 😉

Szóval eskü nagyon finom. 😋 Puha és szaftos lesz tőle a muffin és egyszerre nagyon gyümölcsös ízű. Mondjuk ez a recept azért is extrán gyümis ízű, mert a nagyon-nagyon finom Meggy – szilva Ági van benne. Lehet ezért ízlett Olivérnek is? 😍

szörpis céklás muffin

Hozzávalók 24 db Szörpis Céklás Muffin -hoz:

  • 360 g cékla lereszelve
  • 2 db M-es tojás
  • 283 g liszt
  • 1 cs sütőpor
  • 3 ek kakaópor
  • 18 dkg cukor
  • 150 ml olaj
  • 60 ml Meggy – szilva Ági Szörp
  • 1 késhegynyi fahéj

muffin

elkészítés
  1. A céklát megpucoljuk, kis lyukú reszelőn lereszeljük és egy nagy tálba tesszük.
  2. Hozzáadjuk a cukrot, a tojásokat az olajat, a fahéjat és az Ági szörpöt és habverővel jól elkeverjük.
  3. Hozzá szitáljuk a céklás masszához a száraz hozzávalókat és csomómentesen elkeverjük.
  4. A masszát habzsákba töltjük és így nyomjuk a sütőpapírral bélelt muffin formánkba. A formákat mindig csak ¾ -ig töltsük a masszával.
  5. 180C-on 20- 25 perc alatt készre sütjük a szörpis céklás muffinokat.

 

Nagyon jó étvágyat kívánok hozzá!

Puszi, süti & bye-bye

Míra

Az elkészült finomságokról a képeket küldd nyugodtan a mira@sutimamohr.hu email címre, vagy instagramon és facebookon.

Ági szörp céklás muffin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

“Mohr Mírát szakértőnek kértem fel egy gasztro témájú cikkemhez, amiben az édességek és az egészség rímképeit próbáltam felvázolni receptajánlásokkal, tanácsokkal. Míra a megkeresésemet nemhogy készségesen fogadta, hanem egy lendülettel, gyorsan, pontosan, professzionális módon válaszolt kérdéseimre. Mírával nemcsak hatékony volt dolgozni, hanem öröm is! Egy igazán lelkes, segítőkész és profi embert ismerhettem meg.

- Dobó Csaba, újságíró & szerkesztő

“Mírával nagyon jó volt együtt dolgozni! Kedves, közvetlen személyisége miatt végig nagyon flottul ment a kommunikáció. Nagy lelkesedéssel és precizitással valósított meg mindent, a receptfejlesztéstől kezdve a fotózásig. Igazán elégedettek vagyunk az eredménnyel és köszönjük neki a profi munkát!”

- Szőke Adrienn, Founder CEO M Matcha

A karácsonyi prémium gyümölcsbor kampányunkhoz kerestünk egy ideális partnert, aki egy másik szemszögből és más kontextusban mutatná be egyik általa választott desszertborunkat. Azonkívül, hogy pozitív hozzáállással és nagy lelkesedéssel fogadta felkérésünket, örömmel vettük, hogy már nem ismeretlenek számára termékeink. Míra profizmusa és lelkes hozzáállása már csak hab volt a tortán!

- Mokos Balázs, Mokos Pincészet