Egyszerű Mandulás Fehér Csokoládés Pohárkrém recept

Egyszerű Mandulás Fehér Csokoládés Pohárkrém recept

Szuperfinom és nagyon egyszerű Mandulás Fehér Csokoládés Pohárkrém recept. 🥰

egyszerű pohárkrém recept

Egyszerű Mandulás Fehér Csokoládés Pohárkrém recept

hozzávalók 4 adaghoz:

  • 250 g mascarpone
  • 80 g mandulás fehér csokoládé
  • 250 ml cukrozott, növényi habtejszín
  • 1 kk vanília paszta
  • 1 ek citromlé
  • 4-6 ek porcukor
  • 1 ek espresso
  • 70 g Amaretti keksz
egyszerű pici tökös díszítés
Egy egyszerű pici tökös díszítés jól mutat az egyszerű pohárkrémünkün, így #halloween közeledtével, nem?🎃

elkészítés

  1. A mandulás fehércsokit a habtejszín harmadával összeolvasztjuk. Tetszés szerint olvaszthatjuk mikróban vagy a tűzhelyen is. Figyeljünk rá, hogy ne égjen csak olvadjon.
  2. Amint teljesen homogén állagot kaptunk hűtőben kihűtjük.
  3. A mascarponét a cukorral, a citromlével és a vaníliával robotgép segítségével elkeverjük.
  4. Hozzáadjuk a teljesen lehűlt mandulás fehércsokis habtejszínt és a maradék cukrozott növényi habtejszínt. Robotgéppel a krémünket kemény habbá kikeverjük.
  5. A kész krémünket az amaretti kekszekkel a kiválasztott poharainkba rétegezzük. Hogy szép legyen a végeredmény, ne feledjük el körbetörölni belülről a poharunkat minden egyes réteg után újra és újra. 🙂
  6. Az elkészült mandulás fehér csokoládés pohárkrémünket minimum 2 órát fogyasztás előtt a hűtőben pihentetjük.

Nagyon jó étvágyat kívánok hozzá!

Puszi, süti & bye-bye

Míra

Az elkészült finomságokról a képeket küldd nyugodtan a mira@sutimamohr.hu email címre, vagy instagramon és facebookon.

Mandulás Fehér Csokoládés Pohárkrém recept

Nagyon gyors és nagyon finom #sütésnélküli Halloween-i desszertre vágynál? Katt a képekre!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Míra nem csak látványos, de fantasztikusan finom süteményeket készít. A receptjeinél többször használta már a Viblance granolákat, amikkel nem csak a látványt, de az ízélményt is sikerült feldobnia. Próbáljátok ki a recepteket ti is!

Viblance

“Mírával nagyon jó volt együtt dolgozni, kedves, közvetlen személyisége miatt végig nagyon flottul ment a kommunikáció. Nagy lelkesedéssel és precizitással valósított meg mindent, a receptfejlesztéstől kezdve a fotózásig. Elégedettek vagyunk az eredménnyel és köszönjük neki a szuper képeket!”

-  M Matcha