Fehércsokoládé Torta húsvéti köntösben

Fehércsokoládé Torta húsvéti köntösben

Ez fehércsokoládé torta húsvéti köntösben egy 20 cm-es torta, nagyjából 10 normál szeletre vágható. 🙂

Ha kisebb vagy nagyobb tortát szeretnél, akkor az ÁTSZÁMÍTÓ TÁBLÁZAT segítségével kiszámolhatod, hogy mennyi alapanyagra lesz szükséged.

„Boci” Piskóta Hozzávalók:

  • 1 tojás
  • 18 dkg cukor
  • ½ dl olaj
  • ¼ l tej
  • 25 dkg liszt
  • 1 cs sütőpor
  • 1 cs só
  • kis vanília aroma
  • 2 ek kakaópor
  1. A kakaó kivételével az összes hozzávalót habverővel elkeverjük. (Nem kell túlkeverni.)
  2. A masszát elfelezzük és az egyik felébe belekeverjük a kakaóport.
  3. Szilikonos sütőpapírral bélelt tortaformába kanalazzuk a masszákat, felváltva a kakaósat és a simát.
  4. 180C-on 25-30 perc alatt tűpróbáig sütjük és kihűtjük.

Tölteléknek: Fehércsokis ganache krém

  1. A krémet habzsákba töltjük (a fej kicsi lyukú) és körkörös mozdulatokkal a „Boci” Piskóta tetejére nyomjuk.
  2. Csokitojásokkal vagy M&M-szel díszítjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Míra :*

Az elkészült finomságokról a képeket küldd nyugodtan a mira@sutimamohr.hu email címre, vagy instagramon és facebookon.

https://www.instagram.com/p/B-zKKA_BYjs/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

“Mohr Mírát szakértőnek kértem fel egy gasztro témájú cikkemhez, amiben az édességek és az egészség rímképeit próbáltam felvázolni receptajánlásokkal, tanácsokkal. Míra a megkeresésemet nemhogy készségesen fogadta, hanem egy lendülettel, gyorsan, pontosan, professzionális módon válaszolt kérdéseimre. Mírával nemcsak hatékony volt dolgozni, hanem öröm is! Egy igazán lelkes, segítőkész és profi embert ismerhettem meg.

- Dobó Csaba, újságíró & szerkesztő

“Mírával nagyon jó volt együtt dolgozni! Kedves, közvetlen személyisége miatt végig nagyon flottul ment a kommunikáció. Nagy lelkesedéssel és precizitással valósított meg mindent, a receptfejlesztéstől kezdve a fotózásig. Igazán elégedettek vagyunk az eredménnyel és köszönjük neki a profi munkát!”

- Szőke Adrienn, Founder CEO M Matcha

A karácsonyi prémium gyümölcsbor kampányunkhoz kerestünk egy ideális partnert, aki egy másik szemszögből és más kontextusban mutatná be egyik általa választott desszertborunkat. Azonkívül, hogy pozitív hozzáállással és nagy lelkesedéssel fogadta felkérésünket, örömmel vettük, hogy már nem ismeretlenek számára termékeink. Míra profizmusa és lelkes hozzáállása már csak hab volt a tortán!

- Mokos Balázs, Mokos Pincészet