Szolgáltatások

Szolgáltatások

Ételfotózás és Digitális Gasztro Tartalomkészítés

Mohr Míra Ételfotózés és Digitális Gasztro Tartalomkészítés

A közösségi médiának köszönhetően mára már az információk nagy részét a szemünkkel fogyasztjuk el. A gasztronómia világában végzett online munkám során az bizonyul az egyik legnagyobb feladatnak, hogy olyan tartalmakat, képeket, videókat, blog bejegyzéseket, social media posztokat gyártsak, ami fölött nem görgetnek át a felhasználók. Rengeteg az információ és a tartalom, nekem pedig az a feladatom, hogy a finom receptek mellé olyan szép ételfotót fényképezzek, amire ránézve a felhasználó nem ignorálja, hanem felkelti az érdeklődését.


Receptfejlesztés és Food styling

Receptfejlesztés és food styling

Hét éve kezdtem el írni mikro gasztroblogomat, ezen évek alatt páholyból figyelhettem a magyarországi gasztronómia fejlődését. Gasztrobloggerként az első, amit megtanultam az, hogy figyelemmel kell kisérnem az aktuális trendeket. Első diplomamunkám során a magyarországi gasztronómia aktuális trendjeit és a közösségi média a gasztronómiára gyakorolt hatását vizsgáltam. Tanulmányaim közepette digitális tartalomkészítőként kezdtem el munkálkodni, az utóbbi évek során a receptjeim nem csak a közösségi médián, de online és nyomtatott sajtóban is számos alkalommal megjelentek. Receptfejlesztő munkám során dolgoztam már együtt őstermelőkkel, kisebb és nagyobb élelmiszeripari vállalatokkal és már többször is felkértek szakértőnek országos lap gasztronómia témájú cikkeihez. Mára, hét évvel az indulása után egy népszerű gasztroblogot vezetek, elkötelezett kis követő táborral, akik rendszeresen készítik el az általam publikált recepteket.


Gasztro Social Media Marketing Tanácsadás

Gasztro Social Media Marketing Tanácsadás

Gasztrobloggerekkel, digitális tartalomkészítőkkel, élelmiszeripari vállalkozások vezetőivel, tulajdonosaival és social media managereivel való együttműködéseim során kollektív problémaként realizáltam a közösségi médián való megfelelő kommunikáció nehézségét. Munkám során a célközönség rendkívüli trendérzékenységét tapasztaltam és számos kihívás gördült elém a célközönség konstans újdonság iránti igényének kielégítését illetően. Digitális környezetben dolgozni rengeteg dillemmát rejt magában, az egyik legnagyobb maga a megfelelő kommunikáció a közöségi médián, a megfelelő célközönség elérése és a szükséges content marketing alkalmazása. A legtöbb brand számára nagyon fontos a social media platformokon való egységes megjelenés, egységes kommunikáció és egységes tartalmak kreálása mindegyik social média felületünkre. Viszont ez igazán problematikus kihívás számukra, hiszen minden egyes social média platformukon más-más felhasználókhoz kell beszélniük, sokszor más-más generációkhoz. TikTok, Instagram, YouTube, Pinterest, Facebook… nem egyszerű érvényesülni a social médián, de nem is lehetetlen. 🙂


Mit gondolsz, szeretnél velem együtt dolgozni?

Katt ide és vedd fel felem a kapcsolatot.

Nézd meg, hogy a korábbi partnereim mit mondtak a munkámról.

Katt ide az ajánlásokért.