Szolgáltatások

MOHR MÍRA

📷 Receptfejlesztő, Food Stylist és Ételfotós

📊 GasztroMarketing Konzultáns

🎓 BSc közgazdász: turizmus-vendéglátás

🎓 MSc közgazdász: marketing

Gasztro Social Media Marketing Tanácsadás MOHR MÍRA Receptfejlesztő, Food Stylist és Ételfotós


Szolgáltatások

Ételfotózás és Digitális Gasztro Tartalomkészítés

Mohr Míra Ételfotózés és Digitális Gasztro Tartalomkészítés

A közösségi médiának köszönhetően mára már az információk nagy részét a szemünkkel fogyasztjuk el. A gasztronómia világában végzett online munkám során az bizonyul az egyik legnagyobb feladatnak, hogy olyan tartalmakat, képeket, videókat, blog bejegyzéseket, social media posztokat gyártsak, ami fölött nem görgetnek át a felhasználók. Rengeteg az információ és a tartalom, nekem pedig az a feladatom, hogy a finom receptek mellé olyan szép ételfotót fényképezzek, amire ránézve a felhasználó nem ignorálja, hanem felkelti az érdeklődését.


Receptfejlesztés és Food styling

Mohr Míra Szolgáltatások: Receptfejlesztés és Food styling

Öt éve kezdtem el írni saját kicsi mikro gasztroblogomat. Bátran mondhatom, hogy mára már nem csak egy kis gasztroblogot vezetek. Ezen évek alatt páholyból figyelhettem a magyarországi gasztronómia fejlődését. Gasztrobloggerként az első, amit megtanultam az, hogy figyelemmel kell kisérnem az aktuális trendeket. Diplomamunkám során a magyarországi gasztronómia aktuális trendjeit és a közösségi média a gasztronómiára gyakorolt hatását vizsgáltam. Tanulmányaim közepette digitális tartalomkészítőként kezdtem el munkálkodni. Számos vállalkozással működtem együtt, mint receptfejlesztő, ételfotós és digitális tartalomkészítő. Az utóbbi évek során a receptjeim nem csak a közösségi médián, de online és nyomtatott sajtóban is számos alkalommal megjelentek. Receptfejlesztő munkám során dolgoztam már együtt őstermelőkkel, kisebb és nagyobb élelmiszeripari vállalatokkal és már többször is felkértek szakértőnek országos lap gasztronómia témájú cikkeihez. Mára, öt évvel az indulása után egy népszerű gasztroblogot vezetek, elkötelezett kis követő táborral, akik rendszeresen készítik el az általam publikált recepteket.


Gasztro Social Media Marketing Tanácsadás

Mohr Míra GasztroMarketing Tanácsadás

Gasztrobloggerekkel, digitális tartalomkészítőkkel, élelmiszeripari vállalkozások vezetőivel, tulajdonosaival és social media managereivel való együttműködéseim során kollektív problémaként realizáltam a közösségi médián való megfelelő kommunikáció nehézségét. Együttműködéseim során a célközönség rendkívüli trendérzékenységét tapasztaltam és munkám során számos kihívás gördült elém a célközönség folyamatos újdonság iránti igényének kielégítése kapcsán. Digitális környezetben dolgozni rengeteg kihívást rejt magában. Az egyik legnagyobb kihívás maga a megfelelő kommunikáció a közöségi médián, a megfelelő célközönség elérése és a szükséges content marketing alkalmazása. A social media platformokon nagyon fontos az egységes megjelenés. Egységes kommunikációt kell folytatnunk és egységes tartalmat kell kreálnunk mindegyik social média felületünkre. Viszont ez hatalmas kihívás, hiszen minden egyes social média platformunkon más-más felhasználóhoz beszélünk, sokszor más-más generációhoz. Tudjuk, hogy a Facebook felhasználóinak az átlag életkora kezd nagyban elöregedni, valamint, hogy a legfiatalabb generációt TikTok-on találjuk. Instagram, YouTube, Pinterest… nem egyszerű érvényesülni a social médián, de nem is lehetetlen.


Mit gondolsz, szeretnél velem együtt dolgozni?

Katt ide és vedd fel felem a kapcsolatot.

Nézd meg, hogy a korábbi partnereim mit mondtak a munkámról.

Katt ide az ajánlásokért.

Míra nem csak látványos, de fantasztikusan finom süteményeket készít. A receptjeinél többször használta már a Viblance granolákat, amikkel nem csak a látványt, de az ízélményt is sikerült feldobnia. Próbáljátok ki a recepteket ti is!

Viblance

“Mírával nagyon jó volt együtt dolgozni, kedves, közvetlen személyisége miatt végig nagyon flottul ment a kommunikáció. Nagy lelkesedéssel és precizitással valósított meg mindent, a receptfejlesztéstől kezdve a fotózásig. Elégedettek vagyunk az eredménnyel és köszönjük neki a szuper képeket!”

-  M Matcha