Hello Konyhatündér,

készen állsz, hogy Rockstarrá válj? 🤩

Emlékszel arra, amikor lelkesen nekiálltál egy receptnek… Legjobb tudásod szerint követted a receptet és valamiért csak nem sikerült… Az a $$$$$ recept!

Baking fail

 

Igen-igen tudom… és mi van akkor, ha azt mondom, hogy nem a recept a hibás. Hanem csak egy ici-pici hiányosság van a tudásodban. Most kicsit felbosszantottalak, ugye? 🤬 Joggal kérdezheted tőlem; „Míra, mond már el mit nem tudok?”

Sütésnél nagyon fontos a megfelelő arányok betartása. Valamint a hőmérsékletre is nagyon kell figyelned, hogy megfelelő állagokat kapj és tökéletes legyen a végeredmény. Most biztos arra gondolsz:

 „Jó-jó Míra ezt már tudom… És képzeld figyelek rá! De mégsem lesz olyan, mint a képeken!”

Segítség

Ne aggódj Rockstar, tudom miről beszélsz! Mutatom is a megoldást… 😊

Segítség sütéshez, főzéshez

A megoldás nem más, mint az én 12 oldalas SEGÍTSÉG SÜTÉSHEZ, FŐZÉSHEZ  anyagom, ami tartalmazza a következő három szexi táblázatot. Valószínűleg még nem is sejted, hogy vágysz rájuk. Aztán amint meglátod őket arra gondolsz majd; „Hogyan élhettem ezek nélkül?”

Mohr Míra segítség sütéshez, főzéshez

1.Segítség: Átszámító táblázat sütéshez

Az átszámító táblázat az alapanyagok mennyiségét segít kiszámolni, ha a recept nem pont akkora formához szól, mint amekkora formában szeretnéd elkészíteni a sütit.

Ha egy receptnél a hozzávalóid egy pl. 28 cm-s formához szólnak, de te mondjuk ezt a receptet 18 cm-s formába szeretnéd elkészíteni, akkor muszáj lesz a mennyiségen változtatnod, különben nem úgy fog megsülni a tészta, ahogy te szeretnéd. Nem elég csak szimplán megfelezned az alapanyagokat, mert úgy nem lesz jó a recept. A 28 cm-es formából ki kel számolnod az alapanyagok mennyiséget a 18 cm-s formába, ehhez szükséged lesz egy szorzószámra. Hogy mi az a szám, azt az átszámító táblázatból le tudod olvasni. És hogy hogyan kell pontosan használni? Hát természetesen a táblázathoz leírás is jár.

Átszámító táblázat

2. Segítség: Sütés, főzés mérleg nélkül.

Azt hiszem ez nem szorul magyarázatra. 😊

Sütés, főzés mérleg nélkül

3. Segítség: Best Útmutató Ever

Mit? Miben? Milyen hőfokon? Mennyi ideig süssünk/főzzünk? A következő táblázatom közel 50 alapanyag kapcsán, pontosan ezekre a kérdésekre ad választ.

útmutató

És a jó hír, hogy ezt a 12 oldalas SEGÍTSÉG SÜTÉSHEZ, FŐZÉSHEZ anyagomat most ajándékba oda tudom neked adni!🤩

Részletekért katt az ajándékra!Ajándék