Segítség Sütéshez, Főzéshez

Hello Konyhatündér,

készen állsz, hogy gasztro Rockstarrá válj?

Emlékszel arra, amikor lelkesen nekiálltál egy receptnek és legjobb tudásod szerint követted azt, de valamiért csaknem sikerült…

Az a $$$$$ recept!
Az a $$$$$ recept!

Igen-igen tudom… És mi van akkor, ha azt mondom nem a recept a hibás. Hanem csak egy ici-pici hiányosság van a tudásodban. Most kicsit felbosszantottalak, ugye?  Joggal kérdezheted tőlem „Míra, mond már el mit nem tudok?” Ne aggódj Rockstar mutatom is a megoldást. A megoldás nem más, mint az én SEGÍTSÉG SÜTÉSHEZ, FŐZÉSHEZ  kiskönyvem:

SEGÍTSÉG SÜTÉSHEZ, FŐZÉSHEZ kiskönyv

Tartalom

1. Átszámító táblázat sütéshez

Az átszámító táblázat az alapanyagok mennyiségét segít kiszámolni, ha a recept nem pont akkora formához szól, mint amekkora formában szeretnéd elkészíteni a sütit/tortát. Ha egy receptnél a hozzávalóid például egy 28 cm-es formához szólnak, de te mondjuk ezt a receptet egy 18 cm-es formában szeretnéd elkészíteni, akkor muszáj lesz a hozzávalók mennyiségén változtatnod. Különben nem úgy fog megsülni a tészta, ahogy azt te szeretnéd.

2. Fontos csokoládé tudnivalók

Milyen a jó minőségű csokoládé és hogyan tudjuk a minőséget könnyedén megállapítani?

3. Az USA-ban használt mértékegységek átváltása

Mi micsoda, Sütési hőfok, Sütőforma méretek és Cup-ból grammba táblázatok

4. Sütés, főzés mérleg nélkül.  

Nincsen otthon mérleged? Vagy esetleg még kezdő konyhatündér vagy és nagyon precízen biztosra akarsz menni? Egy púpos evőkanál liszt, egy csapott evőkanál cukor, egy diónyi vaj, egy csésze rizs = hány dkg???

5. Fontos kelt tészta tudnivalók

Amit tudni kell a friss élesztőről,  a tökéletes #homemade pizza három titka, illetve írásos leírás az új sütőformák használatához.

6. Best Útmutató Ever

Mit? Miben? Milyen hőfokon? Mennyi ideig süssünk/főzzünk? A Best Útmutató Ever táblázat közel 50 alapanyag kapcsán, ezekre a kérdésekre válaszol. Ez a táblázat pontos választ ad többek között különböző halak, tengeri herkentyűk, szárnyasok, vadak, hüvelyesek és paréjfélék megfelelő elkészítési módjára, az optimális sütési-főzési hőfokra, és annak megfelelő időtartamára.


Megjelent nyomtatásban!

Segítség sütéshez, főzéshez nyomtatott példány
Tovább a termékhez ➡️

Ingyenes, digitális verzió

Az ingyenes, digitális verzió tartalma nem egyezzik meg a nyomtatásban megjelent verzióval!

Segítség sütéshez, főzéshez digitális példány
Tovább a termékhez ➡️

Nos Rockstar?

Tudtam segíteni? Nagyon Remélem!

Puszi, süti & bye-bye

Míra