Segítség sütéshez, főzéshez c. ingyenes, digitális kiskönyv

Tartalomjegyzék lent ⬇️


Hello Konyhatündér!

Készen állsz, hogy #GasztroRockstarrá válj?

Van egy jó hírem a számodra a digitális SEGÍTSÉG SÜTÉSHEZ, FŐZÉSHEZ c. kiskönyvem most teljesen ingyen elérhető a számodra! Ajándékba oda tudom neked adni, majd később megköszönöd. ?

Szerintem egyetértünk abban, hogy ha létezik valami, ami megkönnyítheti és felgyorsítja az életünket arra azonnal igent kell mondanunk. Emlékszel arra, amikor lelkesen nekiálltál egy receptnek és legjobb tudásod szerint követted azt, de valamiért nem sikerült…  „Az a $ recept!” Igen-igen tudom… És mi van akkor, ha azt mondom nem a recept a hibás. Hanem csak egy ici-pici hiányosság van a tudásodban. Most kicsit felbosszantottalak, ugye?

Az a $$$$$ recept!

Joggal kérdezheted tőlem „Míra, mond már el mit nem tudok?” Sütésnél nagyon fontos a megfelelő arányok betartása. Valamint a hőmérsékletekre is nagyon kell figyelned, hogy megfelelő állagokat kapj és tökéletes legyen a végeredmény. Most biztos arra gondolsz: „Jó-jó Míra ezt már tudom…” Igen! Ám ez csak egy pici szeglete annak a tudásnak, amit sütéshez tudnod kell. De ne aggódj Rockstar, tudom miről beszélsz! Segtek is neked picit.

De biztos készen állsz, hogy Konyhatündérből Rockstarrá válj? ?
De biztos készen állsz, hogy Konyhatündérből Rockstarrá válj? ?

Ha igen, hát szerezd meg az ajándék digitális kiskönyvedet! Hogy hogyan? Írd meg nekem a mira@sutimamohr.hu email címemre:

“Míraaa, kérem az ajándék kiskönyvemet!”

Ennyi az egész! Amilyen email címről küldesz nekem emailt, arra küldöm a kiskönyvedet.  (Az ajándékodat az email-ed megérkezését követően, 72 órán belül küldöm. Citromail, mail.com és freemail-es email címek esetén a kiskönyv megérkezéséért nem vállalom a felelőséget. Az adatvédelmi irányelveket itt találod.) Ennél egyszerűbb nem is lehetne, ugye? Úgyhogy ne habozz írd meg nekem a mira@sutimamohr.hu email címre, hogy szeretnéd a kiskönyvedet és én már küldöm is neked!

Alig várom, hogy küldhessem a kiskönyvedet!

Puszi, süti & bye-bye

Míra

gazstro rockstar
Az érzés, amikor ízlik nekik a főztöd! ? #Boldogság #JustforFun #GasztroRockstar

TARTALOM


Segítség sütéshez, főzéshez kiskönyv - ingyenes, digitális verzió

Az ingyenes, digitális kiskönyv tartalma nem egyezik meg a nyomtatásban megjelent kiskönyv tartalmával!

1. FONTOS CSOKOLÁDÉ TUDNIVALÓK

  1. Milyen a jó minőségű csokoládé.
  2. Hogyan tudjuk a minőséget könnyedén megállapítani?

2. AZ USA-BAN HASZNÁLT MÉRTÉKEGYSÉGEK ÁTVÁLTÁSA

  1. Mi micsoda
  2. Sütési hőfok

3. SÜTÉS, FŐZÉS MÉRLEG NÉLKÜL.  

Nincsen otthon mérleged? Vagy esetleg még kezdő konyhatündér vagy és nagyon precízen biztosra akarsz menni? Egy púpos evőkanál liszt, egy csapott evőkanál cukor, egy diónyi vaj, egy csésze rizs = hány dkg???

4. FONTOS KELT TÉSZTA TUDNIVALÓK

  1. Amit tudni kell a friss élesztőről
  2. A tökéletes #homemade pizza három titka

A BŐVÍTETT VERZIÓ MÁR MEGJELENT NYOMTATÁSBAN IS!


“Ez a kiskönyv tartalmazza az én saját kis jegyzeteimet, amiket sütéshez és főzéshez használok. Ezek a jegyzetek számomra elengedhetetlen kiegészítők a konyhában. Ez az a pici extra tudás, ami kimarad a receptekből. Hiszen igazából nem tartozik hozzá a receptekhez, viszont nem megkerülhető tudás a konyhában. Ezeket a jegyzeteimet szedtem össze nektek és írtam meg egy nyomtatott kiskönyv formájába. ” Mohr Míra

Segítség sütéshez, főzéshez nyomtatott példány
Tovább a termékhez ➡️
[instagram-feed]