Hello, Mohr Míra vagyok!

Introvertált Konyhatündérből: #GasztroRockstar

#gasztrorockstar
Az érzés, amikor ízlik nekik a főztöd! ?

 

Kiskoromtól kezdve imádtam az édességeket, úgyhogy elég hamar óriási hobbim lett a sütögetés, majd 2016-ben elindítottam – akkor még ici-pici – Süti MáMohr gasztroblogomat azért, hogy megosszam a gasztronómia iránti szeretetemet és ötleteimet szintén gasztronómia imádó emberekkel.

Egyetemi éveim alatt egyre jobban beleástam magam először a receptfejlesztés, majd a food styling, végül pedig az ételfotózás világába. Ezeket annyira nagyon megszerettem, hogy ma már képtelenség elképzelni nélkülük a mindennapjaimat.

mohr miraÜzleti és gazdasági tanulmányaim során elkezdtem a gasztronómiát számos aspektusból, interdiszciplinárisan végiggondolni, elemezni és kutatni. Először a magyarországi gasztronómia aktuális trendjeit, majd a közösségi média gasztronómiára gyakorolt hatását vizsgáltam, jelenleg pedig food marketing témakörben kutatok.

2021.     szeptember 15.-én jelent meg első könyvem nyomtatásban Segítség sütéshez, főzéshez címmel. Sokkal nagyobb sikere lett a kiskönyvnek, mint amire számítottam!??

2022.     május. 01.-én megjelent a Ma már nem elég, ha finom… annak is kell látszania! c. könyvem, amin az utóbbi hónapokban szorgoskodtam! ???⁠


Pár #fact rólam


rock koncert #GasztroRockstar

#I’mAHappyMetalheadGirl és nem, ez nem disszonáns! Egy új tanulmány szerint a metalheadek a legboldogabbak közé tartoznak az összes zenei műfaj kedvelői közül.  (Richard Bienstock, 2021) Ééés ezt a képeim is alátámasztják! ??
Elég mizantróp tudok lenni (főleg reggel ?)…
Szabadidőmben nagyon szeretek elmerülni tőlem egészen távol álló, ám érdekesnek vélt témákban podcastek, könyvek, és filmek formájában. ? (Legutóbbi ilyen téma a belsőépítészet volt. Ne kérdezd, hogy jött… ám hasznos volt, mindent átrendeztem otthon, amit tudtam!?) 
Végül pedig itt egy rendhagyó zárókép rólam Halloween-i apácaként, hogy később is emlékezz valamire az olvasottakból! ?

Puszi, süti & bye-bye
Míra