Mohr Míra – Gasztro Rockstar könyv nyomtatott példány

Mohr Míra – Ma már nem elég, ha finom… annak is kell látszania! c. könyv nyomtatott példány

Ár: 5 000 FT

(A KÉSZLET EREJÉIG RENDELHETŐ!)

ELFOGYOTT!

“Ez a könyvem zömében ételfotókat tartalmaz. Az általam készített fényképeken keresztül mutatom meg, hogy hogyan is lesznek természetesen gyönyörűek az ételek és a róluk készült ételfotók. A fényképek mellett apróbb leírások találhatóak, az én saját kis ételfotós jegyzeteim, pici magyarázatok a kedvenc food styling és ételfotós tippjeim alkalmazásához. Hiszen Ma már nem elég, ha finom… annak is kell látszania!” Mohr Míra

Bővebb információ a food styling könyv tartalmáról lejjebb ⬇️


A Ma már nem elég, ha finom… annak is kell látszania! c. könyvet emailben tudod megrendelni. Az emaileket a mira@sutimamohr.hu email címre várom.

Az alábbi információkat kell megadnod a sikeres rendeléshez:

Teljes név: ____

Lakcím*: _____

Telefonszám: _____

Hány darabot szeretnél rendelni: __

 

A termék ára nem tartalmazza a szállítási költségeket! Az adatvédelmi irányelveket itt találod.

*Ha a szállítási cím nem egyezik meg a lakcímmel, akkor azt is meg kell adni külön.


Ma már nem elég, ha finom MOHR MÍRA Gasztro Rockstar könyv


Hello Rockstar!

Nagyon finomak az ételeid, ám ezt a róluk készített fényképek nem adják vissza? Valamiért soha nem lesznek olyan szépek az általad készített finomságok, mint a receptben levő ételfotókon szereplők? Esetleg a te finomságaid valahogy nem olyan mutatósak a fényképeken?

Sosem lesz olyan, mint a képeken!
Sosem lesz olyan, mint a képeken!

 Semmi gond. Megoldjuk!

Összeszedtem neked ebbe a könyvembe a kedvenc food styling és ételfotós módszereimet, amik alkalmazásával az ételek nem csak finomak, de gyönyörűek is lesznek. A food styling nem csalás és nem ámítás. Nem használunk ragasztót, hajhabot, vagy éppen hajlakkot… Ez a könyv zömében ételfotókat tartalmaz. Az általam készített fényképeken keresztül megmutatom neked, hogy hogyan is lesznek természetesen gyönyörűek az ételek és a róluk készült ételfotók. A fényképek mellett apróbb leírásokat találsz, pici magyarázatokat a kedvenc food styling és ételfotós tippjeim alkalmazásához. Hiszen „Ma már nem elég, ha finom… annak is kell látszania!”


Mohr Míra Gasztro Rockstar

[instagram-feed]