Ma már nem elég, ha finom… annak is kell látszania!

Mohr Míra – Ma már nem elég, ha finom… annak is kell látszania! c. könyv nyomtatott példány

Mohr Míra – Ma már nem elég, ha finom… annak is kell látszania! c. könyv nyomtatott példány

Ár: 4 550 FT

(A KÉSZLET EREJÉIG RENDELHETŐ!)

ELFOGYOTT!

“Ez a könyvem zömében ételfotókat tartalmaz. Az általam készített fényképeken keresztül mutatom meg, hogy hogyan is lesznek természetesen gyönyörűek az ételek és a róluk készült ételfotók. A fényképek mellett apróbb leírások találhatóak, az én saját kis ételfotós jegyzeteim, pici magyarázatok a kedvenc food styling és ételfotós tippjeim alkalmazásához. Hiszen Ma már nem elég, ha finom… annak is kell látszania!” Mohr Míra

Bővebb információ a food styling könyv tartalmáról lejjebb ⬇️


A Ma már nem elég, ha finom… annak is kell látszania! c. könyvet emailben tudod megrendelni. Az emaileket a mira@sutimamohr.hu email címre várom.

Az alábbi információkat kell megadnod a sikeres rendeléshez:

Teljes név: ____

Lakcím*: _____

Telefonszám: _____

Hány darabot szeretnél rendelni: __

 

A termék ára nem tartalmazza a szállítási költségeket! Az adatvédelmi irányelveket itt találod.

*Ha a szállítási cím nem egyezik meg a lakcímmel, akkor azt is meg kell adni külön.


Ma már nem elég, ha finom… annak is kell látszania! c. könyv MOHR MÍRA


Hello Rockstar!

Nagyon finomak az ételeid, ám ezt a róluk készített fényképek nem adják vissza? Valamiért soha nem lesznek olyan szépek az általad készített finomságok, mint a receptben levő ételfotókon szereplők? Esetleg a te finomságaid valahogy nem olyan mutatósak a fényképeken?

Sosem lesz olyan, mint a képeken!
Sosem lesz olyan, mint a képeken!

 Semmi gond. Megoldjuk!

Összeszedtem neked ebbe a könyvembe a kedvenc food styling és ételfotós módszereimet, amik alkalmazásával az ételek nem csak finomak, de gyönyörűek is lesznek. A food styling nem csalás és nem ámítás. Nem használunk ragasztót, hajhabot, vagy éppen hajlakkot… Ez a könyv zömében ételfotókat tartalmaz. Az általam készített fényképeken keresztül megmutatom neked, hogy hogyan is lesznek természetesen gyönyörűek az ételek és a róluk készült ételfotók. A fényképek mellett apróbb leírásokat találsz, pici magyarázatokat a kedvenc food styling és ételfotós tippjeim alkalmazásához. Hiszen „Ma már nem elég, ha finom… annak is kell látszania!”


Mohr Míra Süti MáMohr– könyv nyomtatott példány

Míra nem csak látványos, de fantasztikusan finom süteményeket készít. A receptjeinél többször használta már a Viblance granolákat, amikkel nem csak a látványt, de az ízélményt is sikerült feldobnia. Próbáljátok ki a recepteket ti is!

Viblance

“Mírával nagyon jó volt együtt dolgozni, kedves, közvetlen személyisége miatt végig nagyon flottul ment a kommunikáció. Nagy lelkesedéssel és precizitással valósított meg mindent, a receptfejlesztéstől kezdve a fotózásig. Elégedettek vagyunk az eredménnyel és köszönjük neki a szuper képeket!”

-  M Matcha