Ok. Szóval… először is tele van m&m’s-el.? Aztán egyszerre puha és ropogós. Igen, úgy ahogy leírtam puha és ropogós egyszerre? Jaaa és szuper egyszerű recept!?
Ebből a receptből kb 20db keksz lesz, 2 tepsi.
m&m’s csokis keksz hozzávalók:
- 225g puha szobahőmérsékletű vaj
- 140g barnacukor
- 2 db tojás (M)
- 220g liszt átszitálva
- 1 mk só
- 1 mk sütőpor
- 200g m&m’s
elkészítés:
- A vajat a cukrokkal robotgép segítségével felhabosítjuk.
- Egyesével hozzáadjuk a tojásokat és jól elkeverjük.
- Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és a sót.
- Beleforgatjuk az m&m’s-eket.
- A kész masszát folpack-ra borítjuk, hosszában elkenjük, feltekerjük és a két végét lezárjuk. (Igy a kis hengerünket 2 órán mélyhűtőben pihentetjük.
- ½ óra elteltével kicsomagoljuk a masszát és egy éles késsel kb. ujjnyi vastagságú karikákra vágjuk.
- Szilikonos sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük a szeleteket, elég távol egymástól. Úgy mintha egynek a helyét mindig kihagynánk.
- 180C-on 10-15 perc alatt készre sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Míra :*
Az elkészült finomságokról a képeket küldd nyugodtan a mira@sutimamohr.hu email címre, vagy instagramon és facebookon.
https://www.instagram.com/p/CBX_96DB3TE/