Narancsos Tiramisu pohárban

Narancsos Tiramisu pohárban

Ha kisebb vagy nagyobb sütit szeretnél, akkor az ÁTSZÁMÍTÓ TÁBLÁZAT segítségével kiszámolhatod, hogy mennyi alapanyagra lesz szükséged.

Narancsos Tiramisu Hozzávalók: 

  • 250g mascarpone
  • 200g habtejszín
  • 5 ek vaníliáscukor (+/- ízlés szerin)
  • 1kk fahéj
  • 1 narancs leve
  • espresso
  • 150 g babapiskóta
  • 2 ek kakaópor

Elkészítés:

  1. A mascarponet robotgép segítségével teljesen elkeverjük a narancsok levével.
  2. Hozzáadjuk a cukrot és a fahéjat, jól elkeverjük.
  3. Majd a habtejszínnel is elkeverjük.
  4. 6db poharat előkészítünk.
  5. A babapiskótákat egyesével az espressóba forgatjuk és a poharaink aljába fektetjük, szorosan egymás mellé.
  6. A krém felét eloszlatjuk a babapiskótákon, megszórjuk kakaóporral.
  7. Ráfektetjük a következő réteg babpiskótát, majd befedjük a maradék krémmel.
  8. Egy éjszakán át a hűtőben pihentetjük.
  9. Tálalás elött megszórjuk kakaóporral.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Míra :*

 

Az elkészült tiramisuról a képeket küldd nyugodtan a mira@sutimamohr.hu email címre. 🙂

https://www.instagram.com/p/B96jZJhBLg5/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Míra nem csak látványos, de fantasztikusan finom süteményeket készít. A receptjeinél többször használta már a Viblance granolákat, amikkel nem csak a látványt, de az ízélményt is sikerült feldobnia. Próbáljátok ki a recepteket ti is!

Viblance

“Mírával nagyon jó volt együtt dolgozni, kedves, közvetlen személyisége miatt végig nagyon flottul ment a kommunikáció. Nagy lelkesedéssel és precizitással valósított meg mindent, a receptfejlesztéstől kezdve a fotózásig. Elégedettek vagyunk az eredménnyel és köszönjük neki a szuper képeket!”

-  M Matcha