Narancsos Tiramisu pohárban

Narancsos Tiramisu pohárban

Ha kisebb vagy nagyobb sütit szeretnél, akkor az ÁTSZÁMÍTÓ TÁBLÁZAT segítségével kiszámolhatod, hogy mennyi alapanyagra lesz szükséged.

Narancsos Tiramisu Hozzávalók: 

  • 250g mascarpone
  • 200g habtejszín
  • 5 ek vaníliáscukor (+/- ízlés szerin)
  • 1kk fahéj
  • 1 narancs leve
  • espresso
  • 150 g babapiskóta
  • 2 ek kakaópor

Elkészítés:

  1. A mascarponet robotgép segítségével teljesen elkeverjük a narancsok levével.
  2. Hozzáadjuk a cukrot és a fahéjat, jól elkeverjük.
  3. Majd a habtejszínnel is elkeverjük.
  4. 6db poharat előkészítünk.
  5. A babapiskótákat egyesével az espressóba forgatjuk és a poharaink aljába fektetjük, szorosan egymás mellé.
  6. A krém felét eloszlatjuk a babapiskótákon, megszórjuk kakaóporral.
  7. Ráfektetjük a következő réteg babpiskótát, majd befedjük a maradék krémmel.
  8. Egy éjszakán át a hűtőben pihentetjük.
  9. Tálalás elött megszórjuk kakaóporral.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Míra :*

 

Az elkészült tiramisuról a képeket küldd nyugodtan a mira@sutimamohr.hu email címre. 🙂

https://www.instagram.com/p/B96jZJhBLg5/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

“Mohr Mírát szakértőnek kértem fel egy gasztro témájú cikkemhez, amiben az édességek és az egészség rímképeit próbáltam felvázolni receptajánlásokkal, tanácsokkal. Míra a megkeresésemet nemhogy készségesen fogadta, hanem egy lendülettel, gyorsan, pontosan, professzionális módon válaszolt kérdéseimre. Mírával nemcsak hatékony volt dolgozni, hanem öröm is! Egy igazán lelkes, segítőkész és profi embert ismerhettem meg.

- Dobó Csaba, újságíró & szerkesztő

“Mírával nagyon jó volt együtt dolgozni! Kedves, közvetlen személyisége miatt végig nagyon flottul ment a kommunikáció. Nagy lelkesedéssel és precizitással valósított meg mindent, a receptfejlesztéstől kezdve a fotózásig. Igazán elégedettek vagyunk az eredménnyel és köszönjük neki a profi munkát!”

- Szőke Adrienn, Founder CEO M Matcha

A karácsonyi prémium gyümölcsbor kampányunkhoz kerestünk egy ideális partnert, aki egy másik szemszögből és más kontextusban mutatná be egyik általa választott desszertborunkat. Azonkívül, hogy pozitív hozzáállással és nagy lelkesedéssel fogadta felkérésünket, örömmel vettük, hogy már nem ismeretlenek számára termékeink. Míra profizmusa és lelkes hozzáállása már csak hab volt a tortán!

- Mokos Balázs, Mokos Pincészet