#sütésnélküli Mini Karácsonyfa Sütik 🎄

#sütésnélküli Mini Karácsonyfa Sütik 🎄

Ebből a sütiből kb. 20 db lesz, kb 1 kisebb tepsi 🙂

Ha kicsit bizonytalan vagy még a sütés terén és szeretnéd pontosan tudni, hogy mennyi az 1 ek, 1 csipet stb. akkor kattints IDE a kis segítségért. 

Hozzávalók: 

  • 50 dkg darált keksz
  • 25 dkg vaj
  • 2 dl tej
  • 2 ek kakaó
  • 1 zöld mandulaaroma
  • 6 ek cukor

Díszítéshez:

  • Ízlés szerint dekorgyöngyök, olvasztott csoki, esetleg dekor toll
  1. A kekszet, a vajjal és a cukorral elkeverjük.
  2. Hozzáadjuk a tejet és a mandulaaromát.
  3. A masszát ketté osztjuk.
  4. Az egyik felébe eldolgozzuk a kakaóport is.
  5. Sütőpapírral bélelt tepsi aljába nyomkodjuk és elegyengetjük a zöld masszát.
  6. Rá fektetjük a kakaósat is.
  7. Hűtőben pihentetjük min 4 órát, de akár egész éjszakán át is. (Minél tovább, annál könnyebb lesz kiszaggatni.)
  8. Karácsonyfa süti szaggatóval kiszaggatjuk, tetszés szerint díszítjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Míra :*

Az elkészült sütikről a képeket küldd nyugodtan a mira@sutimamohr.hu email címre. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

“Mohr Mírát szakértőnek kértem fel egy gasztro témájú cikkemhez, amiben az édességek és az egészség rímképeit próbáltam felvázolni receptajánlásokkal, tanácsokkal. Míra a megkeresésemet nemhogy készségesen fogadta, hanem egy lendülettel, gyorsan, pontosan, professzionális módon válaszolt kérdéseimre. Mírával nemcsak hatékony volt dolgozni, hanem öröm is! Egy igazán lelkes, segítőkész és profi embert ismerhettem meg.

- Dobó Csaba, újságíró & szerkesztő

“Mírával nagyon jó volt együtt dolgozni! Kedves, közvetlen személyisége miatt végig nagyon flottul ment a kommunikáció. Nagy lelkesedéssel és precizitással valósított meg mindent, a receptfejlesztéstől kezdve a fotózásig. Igazán elégedettek vagyunk az eredménnyel és köszönjük neki a profi munkát!”

- Szőke Adrienn, Founder CEO M Matcha

A karácsonyi prémium gyümölcsbor kampányunkhoz kerestünk egy ideális partnert, aki egy másik szemszögből és más kontextusban mutatná be egyik általa választott desszertborunkat. Azonkívül, hogy pozitív hozzáállással és nagy lelkesedéssel fogadta felkérésünket, örömmel vettük, hogy már nem ismeretlenek számára termékeink. Míra profizmusa és lelkes hozzáállása már csak hab volt a tortán!

- Mokos Balázs, Mokos Pincészet