Nutellás Epres Brownie recept

Nutellás Epres Brownie recept

🍓 Nutellás epres brownie recept: egyszerű, nagyszerű és szuper finom!!!🤤🙌🏻

Lágy, krémes, nutellás és epres. Mi más kellhetne még mára?

nutellás epres brownie

Nutellás Epres Brownie recept

Hozzávalók

A recepthez a hozzávalóknál feltüntetett „pohár” mennyiség mind a joghurtos pohárra utal, de ha kicsit bizonytalan vagy még a sütés terén, esetleg még kezdő konyhatündér vagy, (Egy pohár liszt, két ek nutella = hány gramm?) akkor kattints IDE a segítségért.

  • 150 g natúr joghurt
  • ¼ pohár olaj
  • 1 pohár cukor
  • 2/3 pohár kakaópor
  • 2 ek nutella
  • 3 db tojás (M-es)
  • 2 mk szódabikarbóna
  • 1 ½ pohár liszt
  • 250 g eper

 

nutellás epres brownie recept

nutellás brownie

elkészítés

  1. Egy nagy tálba öntjük a joghurtot, a nutellát, az olajat és a cukrot, majd egy habverővel jól elkeverjük.
  2. Hozzákeverjük a tojást és kicsit felhabosítjuk.
  3. A száraz hozzávalókat beleszitáljuk a masszába és elkeverjük.
  4. Hozzáadjuk az epret és kicsit átforgatjuk. (Ha fagyasztott eperrel dolgozunk, akkor mielőtt hozzáadnánk a masszához a fagyasztott epret, először még egy külön tálba öntjük és 2 ek lisztel összeforgatjuk. Amint ezzel megvagyunk hozzáadjuk a nutellás masszánkhoz és picit beleforgatjuk.)
  5. A kész nutellás epres brownie masszát szilikonos sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és 180°C-on alul-felül sütésen kb 40 perc alatt készre sütjük. (Akkor jó a brownie, ha kívül teljesen szilárd, de belül még kicsit krémesebb.)
  6. A browniet a sütőformánkban kb. 4 óra alatt teljesen kihűtjük. Ha már kihűlt kivesszük a formából és felszeleteljük.

 

Nagyon jó étvágyat kívánok hozzá!

Puszi, süti & bye-bye

Míra

Az elkészült finomságokról a képeket küldd nyugodtan a mira@sutimamohr.hu email címre, vagy instagramon és facebookon.

nutellás brownie recept

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Míra nem csak látványos, de fantasztikusan finom süteményeket készít. A receptjeinél többször használta már a Viblance granolákat, amikkel nem csak a látványt, de az ízélményt is sikerült feldobnia. Próbáljátok ki a recepteket ti is!

Viblance

“Mírával nagyon jó volt együtt dolgozni, kedves, közvetlen személyisége miatt végig nagyon flottul ment a kommunikáció. Nagy lelkesedéssel és precizitással valósított meg mindent, a receptfejlesztéstől kezdve a fotózásig. Elégedettek vagyunk az eredménnyel és köszönjük neki a szuper képeket!”

-  M Matcha