Halloween-i pohárkrém recept

Halloween-i pohárkrém recept

Nagyon gyors és nagyon finom #sütésnélküli Halloween-i desszert. Halloween-i sír pohárkrém RIP sírkővel.

gyors halloween -i desszert

Ebből a receptből 4 db pohárkrém lesz 🙂

Hozzávalók a Halloween-i desszert Kréméhez: 

  • 250 g ricotta
  • 200 ml cukrozott növényi habtejszín
  • 6-8 ek cukor
  • 1 kk vanília paszta
  • 1 púpos ek kakaó por
ELKÉSZÍTÉS:
  1. A ricottát a habtejszínnel, a vaníiliával és a cukorral kikeverjük.
  2. Az alap krémünket ketté osztjuk. Az egyik felébe belekeverjük a kakaó port.

Teljes elkészítés videó:

https://youtu.be/Fbt9P6VXUzk

Hozzávalók az Összeállítás:

  • 150g kakaós keksz összetörve
  • pár ek házi lekvár
  • díszítő cukrok
  • pár szelet keksz (sírkőnek)
  • piros dekortoll
ELKÉSZÍTÉS:
  1. A dekortollal ’RIP’ feliratot írunk a ’sírkő’ kekszekre.
  2. A poharunk aljára, nagyjából 1/3 részére kanalazunk a kakaós krémből.
  3. Elegyengetjük és letöröljük a pohár belső szélét, ha esetleg krémes lenne (minden réteg után töröljük tisztára a fenti területet, így lesz szép a végén 🙂 )
  4. 2-3 ek lekvárt csorgatunk rá.
  5. Majd a fehér krém következik nagyjából olyan arányban, mint a csokis krém.
  6. Mehet rá 3-4 ek összetört kakaós keksz.
  7. Felhelyezzük a ’sírkövet’, díszítő cukrokkal díszíthetjük és kész is.

 

Jó étvágyat kívánok hozzá és Happy Halloween-t!

Puszi, süti & bye-bye

Míra

 

Az elkészült finomságokról a képeket küldd nyugodtan a mira@sutimamohr.hu email címre, vagy instagramon és facebookon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

“Mohr Mírát szakértőnek kértem fel egy gasztro témájú cikkemhez, amiben az édességek és az egészség rímképeit próbáltam felvázolni receptajánlásokkal, tanácsokkal. Míra a megkeresésemet nemhogy készségesen fogadta, hanem egy lendülettel, gyorsan, pontosan, professzionális módon válaszolt kérdéseimre. Mírával nemcsak hatékony volt dolgozni, hanem öröm is! Egy igazán lelkes, segítőkész és profi embert ismerhettem meg.

- Dobó Csaba, újságíró & szerkesztő

“Mírával nagyon jó volt együtt dolgozni! Kedves, közvetlen személyisége miatt végig nagyon flottul ment a kommunikáció. Nagy lelkesedéssel és precizitással valósított meg mindent, a receptfejlesztéstől kezdve a fotózásig. Igazán elégedettek vagyunk az eredménnyel és köszönjük neki a profi munkát!”

- Szőke Adrienn, Founder CEO M Matcha

A karácsonyi prémium gyümölcsbor kampányunkhoz kerestünk egy ideális partnert, aki egy másik szemszögből és más kontextusban mutatná be egyik általa választott desszertborunkat. Azonkívül, hogy pozitív hozzáállással és nagy lelkesedéssel fogadta felkérésünket, örömmel vettük, hogy már nem ismeretlenek számára termékeink. Míra profizmusa és lelkes hozzáállása már csak hab volt a tortán!

- Mokos Balázs, Mokos Pincészet