Ez fehércsokoládé torta húsvéti köntösben egy 20 cm-es torta, nagyjából 10 normál szeletre vágható. 🙂
Ha kisebb vagy nagyobb tortát szeretnél, akkor az ÁTSZÁMÍTÓ TÁBLÁZAT segítségével kiszámolhatod, hogy mennyi alapanyagra lesz szükséged.
„Boci” Piskóta Hozzávalók:
- 1 tojás
- 18 dkg cukor
- ½ dl olaj
- ¼ l tej
- 25 dkg liszt
- 1 cs sütőpor
- 1 cs só
- kis vanília aroma
- 2 ek kakaópor
- A kakaó kivételével az összes hozzávalót habverővel elkeverjük. (Nem kell túlkeverni.)
- A masszát elfelezzük és az egyik felébe belekeverjük a kakaóport.
- Szilikonos sütőpapírral bélelt tortaformába kanalazzuk a masszákat, felváltva a kakaósat és a simát.
- 180C-on 25-30 perc alatt tűpróbáig sütjük és kihűtjük.
Tölteléknek: Fehércsokis ganache krém
- A krémet habzsákba töltjük (a fej kicsi lyukú) és körkörös mozdulatokkal a „Boci” Piskóta tetejére nyomjuk.
- Csokitojásokkal vagy M&M-szel díszítjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Míra :*
Az elkészült finomságokról a képeket küldd nyugodtan a mira@sutimamohr.hu email címre, vagy instagramon és facebookon.
https://www.instagram.com/p/B-zKKA_BYjs/