Narancsos Tiramisu tojás nélkül
Ha kisebb vagy nagyobb sütit szeretnél, akkor az ÁTSZÁMÍTÓ TÁBLÁZAT segítségével kiszámolhatod, hogy mennyi alapanyagra lesz szükséged.
- 500g mascarpone
- 200g habtejszín
- 5-6 ek vaníliáscukor (+/- ízlés szerin)
- 1kk fahéj
- 3 narancs leve
- espresso
- 250 g babapiskóta
- 2 ek kakaópor
Elkészítés:
- A mascarponet robotgép segítségével teljesen elkeverjük a narancsok levével.
- Hozzáadjuk a cukrot és a fahéjat, jól elkeverjük.
- Majd a habtejszínnel is elkeverjük.
- A babapiskótákat egyesével az espressóba forgatjuk és az edényünk aljába fektetjük, szorosan egymás mellé.
- A krém felét eloszlatjuk a babapiskótákon.
- Ráfektetjük a következő réteg babpiskótát, majd befedjük a maradék krémmel.
- Egy éjszakán át a hűtőben pihentetjük.
- Tálalás elött megszórjuk kakaóporral.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Míra :*
Az elkészült tiramisuról a képeket küldd nyugodtan a mira@sutimamohr.hu email címre. 🙂