Narancsos Tiramisu recept

Narancsos Tiramisu tojás nélkül

Ha kisebb vagy nagyobb sütit szeretnél, akkor az ÁTSZÁMÍTÓ TÁBLÁZAT segítségével kiszámolhatod, hogy mennyi alapanyagra lesz szükséged.

Hozzávalók: 

  • 500g mascarpone
  • 200g habtejszín
  • 5-6 ek vaníliáscukor (+/- ízlés szerin)
  • 1kk fahéj
  • 3 narancs leve
  • espresso
  • 250 g babapiskóta
  • 2 ek kakaópor

Elkészítés:

  1. A mascarponet robotgép segítségével teljesen elkeverjük a narancsok levével.
  2. Hozzáadjuk a cukrot és a fahéjat, jól elkeverjük.
  3. Majd a habtejszínnel is elkeverjük.
  4. A babapiskótákat egyesével az espressóba forgatjuk és az edényünk aljába fektetjük, szorosan egymás mellé.
  5. A krém felét eloszlatjuk a babapiskótákon.
  6. Ráfektetjük a következő réteg babpiskótát, majd befedjük a maradék krémmel.
  7. Egy éjszakán át a hűtőben pihentetjük.
  8. Tálalás elött megszórjuk kakaóporral.

 

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Míra :*

 

Az elkészült tiramisuról a képeket küldd nyugodtan a mira@sutimamohr.hu email címre. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

[instagram-feed]