Tiramisu szelet

Tiramisu szelet


Vizes piskóta (8 tojásból, 1 nagy tepsibe megsütve)

  • a megsült piskótát, kihűtjük és 4-be vágjuk

Krém:

  • 500 g mascarpone
  • 250 g habtejszín
  • 5 ek cukor (lehet több is, ízliés szerint)
  • fél citrom leve
  • 1 tk fahéj
  • vanilia
  1. A mascarponet elkeverjük a habtejszínnel.
  2. Hozzáadjuk az összes többi hozzávalót.
  3. Habzsákba töltjük.

Összeállítás:

  1. A piskótát kis ecset segítségével meglocsoljuk az espressoval.
  2. Rányomjuk a habzsákból a krémet, majd megszórjuk a kakaóporral.
  3. Erre jön a következő piskóta és így rétegezzük tovább,  majd kihűtjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Míra :*

Az elkészült sütikről a képeket küldd nyugodtan a mira@sutimamohr.hu email címre. 🙂

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

“Mohr Mírát szakértőnek kértem fel egy gasztro témájú cikkemhez, amiben az édességek és az egészség rímképeit próbáltam felvázolni receptajánlásokkal, tanácsokkal. Míra a megkeresésemet nemhogy készségesen fogadta, hanem egy lendülettel, gyorsan, pontosan, professzionális módon válaszolt kérdéseimre. Mírával nemcsak hatékony volt dolgozni, hanem öröm is! Egy igazán lelkes, segítőkész és profi embert ismerhettem meg.

- Dobó Csaba, újságíró & szerkesztő

“Mírával nagyon jó volt együtt dolgozni! Kedves, közvetlen személyisége miatt végig nagyon flottul ment a kommunikáció. Nagy lelkesedéssel és precizitással valósított meg mindent, a receptfejlesztéstől kezdve a fotózásig. Igazán elégedettek vagyunk az eredménnyel és köszönjük neki a profi munkát!”

- Szőke Adrienn, Founder CEO M Matcha

A karácsonyi prémium gyümölcsbor kampányunkhoz kerestünk egy ideális partnert, aki egy másik szemszögből és más kontextusban mutatná be egyik általa választott desszertborunkat. Azonkívül, hogy pozitív hozzáállással és nagy lelkesedéssel fogadta felkérésünket, örömmel vettük, hogy már nem ismeretlenek számára termékeink. Míra profizmusa és lelkes hozzáállása már csak hab volt a tortán!

- Mokos Balázs, Mokos Pincészet