Vizes piskóta (8 tojásból, 1 nagy tepsibe megsütve)
- a megsült piskótát, kihűtjük és 4-be vágjuk
Krém:
- 500 g mascarpone
- 250 g habtejszín
- 5 ek cukor (lehet több is, ízliés szerint)
- fél citrom leve
- 1 tk fahéj
- vanilia
- A mascarponet elkeverjük a habtejszínnel.
- Hozzáadjuk az összes többi hozzávalót.
- Habzsákba töltjük.
Összeállítás:
- 8 ml espresso
- cukrozatlan kakaópor
- A piskótát kis ecset segítségével meglocsoljuk az espressoval.
- Rányomjuk a habzsákból a krémet, majd megszórjuk a kakaóporral.
- Erre jön a következő piskóta és így rétegezzük tovább, majd kihűtjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Míra :*
Az elkészült sütikről a képeket küldd nyugodtan a mira@sutimamohr.hu email címre. 🙂